induktion madlavning & pacemakere

Fordi induktion koge toppe skabe en elektromagnetisk aktuelle , når de anvendes , er der bekymring for, at bruge dem-eller er i nærheden af dem-kan give problemer for personer med pacemaker . Der er forskning , der både støtter og afviser disse påstande . Derfor, hvis du bruger en pacemaker er det bedst at konsultere din læge, før du bruger en induktion kok top

Om Induktion Madlavning


Induktion koge toppe arbejde ved at generere en høj frekvens elektromagnetisk felt mellem de magnetiske spoler i kog øverst og kogegrej selv , forklarer TheInductionSite . com . Induktion madlavning adskiller sig fra andre tilberedningsmetoder , fordi køkkenudstyret selv bliver varmekilden . Dette er muligt, fordi den magnetiske nuværende forårsager molekyler af metal køkkengrej til at vibrere ved høje frekvenser , skabe friktion, der opvarmer gryde eller pande .

Irnich og Bernstein Study


Werner Irnich og Alan D. Bernsteins ' s undersøgelse " Gør induktion kok toppe forstyrre pacemakere ? " blev offentliggjort i 2006 . Denne undersøgelse målte effekten af elektromagnetisk stråling på 244 venstre-sidet unipolær pacemakere , med frivillige stående og røre en metal gryde på en induktion kok top . Resultaterne af denne undersøgelse tyder på, at patienter med denne bestemte type og placering af pacemakere kan opleve elektromagnetisk interferens ( EMI ) , selvom ingen oversteg den kritiske værdi på 100 mV . I konklusionerne peger også på stående tæt på induktion koge toppen , røre i gryden i en lang periode , og asymmetriske positionering af puljen som faktorer , der øger risikoen .

Rickli et al . Undersøgelse


I 2003- undersøgelsen " Induktions Ovne og elektromagnetisk interferens : Hvad er risikoen for patienter med indopererede pacemakere " af Ricki et al . konstateret, at der ikke var nogen risiko for EMI for personer med bipolar eller højresidig unipolær pacemakere . Denne undersøgelse omfattede 40 patienter , som var placeret 20 cm fra to potter på en induktion kok top . Den energi niveauer af induktion brændere blev øget gradvist , og en pot blev fjernet derefter erstattet . Forskerne fandt »ingen forekomst af pacemaker funktionsfejl " og bemærkede, at pacemakeren indstillinger forblevet den samme efter forsøget .

Konklusioner


Det er klart , at disse undersøgelser peger på noget anderledes konklusioner vedrørende sikkerheden ved induktion madlavning for personer med pacemaker . Selv om der ikke er beviser for, at induktion alvorlig fare for funktionaliteten af pacemakere , faktorer som type og placering af pacemakeren i kroppen , afstand fra kokken toppen, og placeringen af køkkengrej kan påvirke EMI . TheInductionSite. com refererer til disse og flere andre undersøgelser om induktion kok toppe , og konkluderer at den bedste indsats for at tage, er at konsultere din læge .

Tips

Den schweiziske Office of Public Health har flere tips til sikker induktion madlavning . Køkkengrej skal dække hele induktion overfladen for at minimere elektromagnetisk lækage , og folk bør holde en afstand på 5 til 10 cm mellem deres krop og kokken toppe . Brug kogegrej til induktion madlavning , og undgå at bruge metalredskaber , da disse kan bære den elektromagnetiske strøm til din krop . Igen , bør personer med pacemaker eller defibrillatorer rådføre sig med deres læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.