kaliumchlorid som kilde til kalium

Kaliumchlorid er en ionisk forbindelse med den kemiske formel KCl . Da kalium er et vigtigt næringsstof for planter og dyr , kaliumklorid finder fælles brug i gødning , og også med narkotika har til formål at behandle kaliummangel eller hypokaliæmi . Kaliumchlorid er også et af tre lægemidler anvendes ofte i dødelig indsprøjtning procedurer i USA

Egenskaber


Ved stuetemperatur , kalium chlorid er et hvidt krystallinsk fast stof . Dens smeltepunkt er 770 grader Celsius . Det opløser godt i vand og forekommer i naturen i form af et mineral kaldet sylvinit . FDA mener kaliumchlorid at blive almindeligt anerkendt som sikker i sin egenskab af et fødevaretilsætningsstof .

Kalium i den menneskelige krop


Kalium har en uerstattelig rolle i den menneskelige krop . Det er det vigtigste kation ( positivt ladet ion ) i celler , så det er afgørende for at opretholde en væske og elektrolytbalancen . Kalium er også nøglen til et velfungerende neuroner ( nerveceller ) og korrekt muskelsammentrækning .

Hypokalæmi


Hypokalæmi eller kalium mangel er en alvorlig , men ualmindeligt lidelse , der opstår, når kaliumniveauet i kroppen falde til ekstremt lave niveauer . Det kan være forårsaget af behandling med visse antibiotika eller diuretika , langvarig diarré , sjældne sygdomme i nyrerne eller binyrerne , og spiseforstyrrelser som bulimi .

kaliumklorid Kosttilskud


Læger vil ofte ordinere kaliumchlorid kosttilskud til behandling af hypokaliæmi . Der er visse tegn , der tyder på at en tilpasning af kosten til at omfatte mere kalium -rige fødevarer gerne bananer kan være lige så effektive . En undersøgelse af 38 hjerteoperation patienter på University of Washington Medical Center i 2004 , for eksempel, at blodets indhold af kalium i hypokalemic patienter, der tog kaliumklorid var ikke anderledes end hos patienter , som justeret deres kost , selv om undersøgelsen havde flere begrænsninger . Mens kaliumchlorid er en god kilde af kalium , bør du kun tage det som foreskrevet af din læge . Fødevarer som klid , bananer , rosenkål og Granola , blandt andre , er alle fremragende kilder i kosten af kalium . Generelt , hvis du er sund og din kost indeholder tilstrækkeligt kalium skal ikke tilskud være nødvendigt .

Hyperkaliæmi

Hvis en patient lider af en alvorlig hypokaliæmi som et resultat af en anden sygdom, kan lægerne sommetider forvalte kaliumchlorid via IV for at genoprette kalium niveauer. Denne procedure indebærer visse risici , men ikke mindst blandt dem mulighed for rebound hyperkaliæmi . Hyperkaliæmi er en tilstand, hvor kalium i blodet stige alt for høj . Hvis det overstiger et vist niveau , kan et overskud af kalium i blodet medføre en uregelmæssig hjerterytme eller endog hjertestop . Et papir blev offentliggjort i den vestlige Tidende Emergency Medicine i februar 2010 , for eksempel, en sag , hvor, i efter administration af kaliumchlorid korrekte hypokalemic lammelse , en patient udviklede rebound hyperkaliæmi og døde . Kaliumchlorid faktisk anvendes i dødelig indsprøjtning procedurer i USA , fordi indsprøjte en tilstrækkelig stor , koncentreret dosis af kaliumklorid direkte ind i blodbanen kan forårsage hjertesvigt og død .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.