krav til karantæne i plejehjem

En karantæne er en offentlig sundhed sikkerhedsforanstaltning bruges til at adskille en person, der i øjeblikket ikke syg , men har haft en potentiel eksponering for dem, der kan have en smitsom sygdom . Plejehjem og andre sundhedsfaciliteter følge retningslinjerne for karantæne , der er fastsat af Centers for Disease Control . Sygdomme , der kræver en karantæne omfatter kolera , SARS , eventuelle influenza , som resulterer i en pandemi , tuberkulose og kopper . Sygepleje faciliteter skal følge alle regler og krav til at beskytte patienterne og offentligheden .

Separation


CDC mandater, ethvert rum eller område , der er under karantæne følge bestemte standarder . Der skal være adgang til en telefon , el , varme , vand og et velfungerende badeværelse . Rummet eller området skal være adskilt fra alle andre patienter .

Necessities


Patienter eller personer under karantæne , skal have adgang til læger og sygeplejersker , gives måltider , har tøj, der er særskilt fra de andre patienter , og leverede med fornødenheder til personlig pleje og hygiejne . Enhver, der går ind i karantæne -området er forpligtet til at bære masker , handsker og kitler .

Comfort


karantæne enkeltpersoner skal have mulighed for en vis form for social viderestilling , herunder brug af et fjernsyn , radio , computer , blade eller bøger . Shopping bør gøres for patienterne efter behov , og banksektoren skal gøres så godt.

Krav


Ethvert område , som er under karantæne , skal have ordentlig ventilation og aircondition . Rummet skal opfylde alle retningslinjer fastsat af CDC som bestemt ved en offentlig sundhed tjenestemand. Området skal have let adgang for alle , der lider af et handicap eller handicap .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.