kurser til at hjælpe mig til at blive en paramediciner

Du skal bruge:
obduktion resultater
. Testresultater.
Anekdotiske data .

Becoming en paramediciner er en udfordrende og stærkt konkurrencepræget erhverv . Paramedicinere er ansat på hospitaler , brandstationer og andre medicinske pasningsmuligheder. De skal være i stand til at tage sig af patienter i ofte høje stress -situationer og nødsituationer ved at vurdere patientens tilstand , overføre dem til et hospital , og give indledende svar pleje . At blive en paramediciner kræver flere trin, der involverer kurser og erfaring på forskellige niveauer af nødberedskab uddannelse . Det første niveau er at få certificeret som en First Responder , som efterfølges af EMT kurser og certificeringer , og endelig paramediciner skole . I tillæg til denne proces , er der også kurser, du kan tage gennem community colleges , som vil hjælpe bevæge dig i retning af en karriere som en paramediciner .

first responder Niveau


Første Responder Kurset er generelt et enkelt kursus , der kan vare et sted mellem en uge og flere måneder afhængigt af , hvordan kurset er sat op . Emner på First Responder , kan nævnes avanceret førstehjælp og CPR , anatomi og kroppens funktioner , løfte og flytte patienter , patient vurdering , triage , og ulykkestilfælde.

Emergency Medical Technician ( EMT ) Niveau


EMT kurser udvide emnerne i første Responder kurset , og er meget mere detaljeret . EMT kurser kommer i form af fremskyndet programmer eller college -type kurser , der kun mødes et par gange om ugen og kan variere alt mellem 12 uger og 24 måneder. Ud over foredrag dele af kurset , generelt hands -on træning og /eller praktikophold , skal udfyldes EMT uddannelse .

paramediciner Niveau


Paramedicinere er på det højeste niveau af akut medicin og er i stand til at udføre en lang spektrum af opgaver . Under paramedicinere uddannelse , omfatter kursusemner specifikke akutmedicin scenarier , alle systemer i kroppen , anatomi samt narkotika og deres administration .

Nyttige Kurser Udenfor Emergency Medicine


Hvis du ikke har planer om at blive indskrevet i kurserne allerede er nævnt , men vil gerne forberede dig på , hvad du vil opleve i paramediciner skolen , er der mange klasser, der kan gavne dig . Arbejdsgivere vil gerne se en undervisning af høj kvalitet og en bred vifte af kurser taget , der viser du har erfaring i forbindelse med akut medicin . Sundhedsvidenskabelige og relaterede klasser sådan biologi , mikrobiologi , anatomi , fysiologi og kinesiologi er alle klasser almindeligt tilgængelige på community colleges , og universiteter, som vil øge dit potentiale som en fremtidig paramediciner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.