måder for en by at gå grøn

Du skal bruge:
obduktion resultater
. Testresultater.
Anekdotiske data .

Global opvarmning teorier advare folk om, at der ødsel og disrespecting miljøet kan have katastrofale konsekvenser . Fra kulstofemissioner til deponering af affald , bære kommunale regeringer og byens borgere en del af ansvaret for at skade miljøet . Ved at tage et par enkle trin , kan byerne gå grøn og lære at respektere den naturlige verden .

Affald Omlægning initiativer


Ved at opmuntre beboerne til at opdele affald i skrald , genbrug og organisk stof , kommuner medvirke til at reducere deres bys indvirkning på miljøet . Genanvendelse af plast -og papirprodukter nedsætter mængden af affald deponeres på losseplads . Organisk materiale , såsom madrester , kan vendes til kompost , som befrugter byens parker naturligt og billigt . Omdirigere affald bort fra lossepladser betyder, at mindre affald reabsorberes i jorden og vandområder , mindske risikoen for forurening .

Ban Plastic Bags


amerikanerne smider cirka 100 milliarder plastikposer om året . Men i stedet for , der ankommer i en losseplads , få disse poser fanget overalt , tilstopning tagrender , kloaksystemer og vandområder . Nogle af dem endda få fanget af dyr , som udgør en trussel for deres sundhed og sikkerhed , mens forurenende deres levesteder . Byer kan hjælpe med at forhindre denne enorme kilde til forurening ved at forbyde salg og anvendelse af plast indkøbsposer

Support Offentlig transport


Det tager ilt fra 130 træer til at bekæmpe den mængde kuldioxid , der udsendes af en bil hvert år . Overvej hvor mange biler kører gennem byen hver eneste dag for at forstå, hvordan dette beløb stiger eksponentielt . Tilbyder en skattegodtgørelse for transit passerer opfordrer beboerne til at rejse med offentlig transport i stedet for i biler . Ikke alene betyder dette incitament mindske de finansielle pres opleves af mennesker kæmper for at betale bil betalinger og forsikringsomkostninger , det reducerer også mængden af luftforurening , der udsendes af køretøjer , eftersom der er færre biler på vejene . Den ekstra indtægter fra salg af transit passerer kan geninvesteres i vejarbejde og forbedringer i transit køretøjer og ruter . Transit myndigheder kan også hjælpe ved at installere cykel stativer på busser , så cyklisterne ikke behøver at vende tilbage til kørsel , når de står med lange afstande .

Rooftop haver


Sammensat hovedsagelig af asfalterede veje , cement fortove , højhuse , boligblokke og ejerlejligheder , byer kan tilbyde lidt plads til at plante træer og buske udendørs . Rooftop haver tilbyder æstetiske appel af planter og grønne samtidig bidrage til en bedre luftkvalitet . Ved at absorbere kuldioxid og udsender ilt i luften , hjælper planterne reducere mængden af luftforurening skabt af byer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.