olie filtreringsteknologi

Madolie bliver ofte brugt flere gange uden at smide væk , hvilket gør det mister sin konsistens og udvikle en dårlig smag og lugt . Desuden , når denne harsk olie er anvendt , kan det Overkog mad . Det er et stort problem med mange fødevarevirksomheder . Korrekt brug af olie er derfor vigtigt for en fødevare organisation , der ønsker at bevare sin høje kvalitetskrav

Olie Filtration Units


I løbet af de år , er prisen på en enkelt filtrering enhed sænket nok, at små diners og fastfood steder let kan købe en . Dette er alt muligt på grund af de teknologiske fremskridt i olie filtrering systemer. En olie filter fanger de miniscule partikler i den og sender olien tilbage til stegning området . Disse filtrering systemer anvender en række filtre med forskellig porestørrelse åbninger .

Pressure Leaf Filter Systems


Den nyeste olie filtrering teknologi er presset blad filtersystemer . De går gyllen ( olie blandet med madrester ) gennem blade-lignende filter diske monteret oven på hinanden med et højt tryk , således at partikler holdes tilbage i bladene og komprimeret til at danne kager mellem hvert filter plade . Disse kager er fjernet jævne mellemrum for at forhindre jamming af filtrene . Dette moderne filtrering teknologi kan nemt rense olien med op til 99 procent

Typer af trykplade Filtre


Der er to typer af tryk plade filtre . lodret tårn type og vandrette række type . Både af dem udføre filtrering processen på en lignende måde , men forskellen ligger i den retning, som olien flyder gennem den. I lodret tårn system , kører tyngdekraft olien , mens den horisontale systemet , er olie kunstigt pumpet . Begge disse systemer er yderst effektive og fylder meget lidt plads .

Fordele Oil Filtration Teknologi


Der er mange fordele ved olie filtrering teknologi i dag . Bare spørg enhver kok , hvad der er den mest vigtige ting at huske , samtidig med at en parabol , og han vil fortælle dig , at bruge friske og rene madolie er af yderste vigtighed at sikre en god kvalitet af fødevarer . Også i betragtning af deres overkommelige priser, de er et perfekt valg for enhver middag eller restaurant , stor eller lille .

Olie Filtration for Husholdninger

Hvis du bruger frisk olie hver gang du steger noget , en olie- filtrering system kan ikke synes så væsentlig . I så fald vil du nødt til at lade harsk olie køle ned først og derefter fjerne det fra stegning området . Men før du kan tilføje den friske olie i , bliver du nødt til at rense kogebordet at fjerne stank af sure jord . Først da kan du tilføje frisk olie . Som du kan se , kan sætte i en filtrering række i dit køkken spare dig tid og penge samt holde din kok smilende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.