om sikkerheden af plast mad containere

Plast mad og drikkevarer containere er en del af næsten alles hverdag , og mange forbrugere har hørt om farerne ved visse plast . Selv om der er nogle undersøgelser , som antyder plast , i særdeleshed at lavet med bisphenol A ( BPA ) , kan påvirke sundheden , er der ikke tilstrækkelig dokumentation for, at det direkte skader mennesker . Alligevel har forbrugerne og nogle virksomheder vendte sig bort fra visse polycarbonater . Være velinformeret om de reelle risici der er forbundet med plastbeholdere vil give dig mulighed for at træffe sunde valg .

BPA Defineret


Bisphenol A ( BPA ) er sammensat findes i mange plast , især stiv gennemsigtig polycarbonater . Ifølge David Biello i ScientificAmerican , blev BPA først fremstillet i 1891 , og i dag producerer USA 2. 3 billion pounds af den årligt. BPA kan findes i genbrugelige vandflasker , sutteflasker , mad opbevaringsbeholdere , og foring af sodavand og mad dåser . Ifølge National Geographic 's " The Green Guide " beholdere med BPA er mærket med nummer 7 .

BPA Sikkerhed


Der er ikke tilstrækkelig forskning, der involverer mennesker til at bestemme langsigtede virkninger på BPA , selv om der er undersøgelser med dyr, der tyder på det kan være skadeligt for helbredet . I 1936 fandt forskerne , at BPA efterligner østrogen , som siden har givet anledning til bekymring om dens indvirkning på menneskers reproduktive sundhed . Ifølge Dr. Michael D. Shelby , der førte tilsyn med National Toxicology Program rapport om BPA , er der ingen konkrete beviser for, at BPA skadelig indvirkning reproduktion ( New York Times , april 2008) . Steven Hentges af det amerikanske Kemi Rådet har , "Videnskaben i dag understøtter sikkerheden af BPA " ( Scientific American , februar 2008) .

Mere BPA Studies


I 2004 testede CDC menneskelige urinprøver og fundet 33 til 80 nanogram af BPA pr kilo legemsvægt i næsten alle fag . Selv om dette er væsentligt lavere end 50 mikrogram pr kilo vægt, Environmental Protection Agency og Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet anser sikkert , det faktum, at næsten alle deltagerne havde spor af BPA i urinen tyder på konstant eksponering . Undersøgelser på rotter der linker BPA eksponering over for ændringer i mammae og prostata væv , som kan være relateret til kræft , blev konstateret i 2008 New York Times artikel .

BPA Produkter Fjernede


Selvom direkte beviser, der forbinder BPA og kræft i mennesker er ikke til rådighed, er nogle virksomheder og lande at handle . Japanske producenter har brugt naturlige harpiks i stedet for BPA til linje dåser siden 1997 , fordi BPA viste sig at være udvaskning af sutteflasker og formel containere . Walmart har inddraget babyprodukter indeholder BPA , og genbruges vandflaske producent , Nalgene , og baby producenten , Platex , ikke længere bruger stoffet i deres produkter efter en 2008 artikel i New York Times .

Sikker Plast

Sikker plast, omfatte high-density polyethylen ( # 2 ) , lav-densitet polyethylen ( # 4 ) og polypropylen (# 5) , som anvendes i de fleste Tupperware , Glad , Ziploc , Saran og Hefty produkter , ifølge PopSci. com og TheGreenGuide. com . Det er bedst at kontrollere emballagen eller containeren , selv om , fordi disse mærker også kan tilbyde produkter med BPA . Det er endvidere god praksis at undgå mikrobølgeovn plastbeholdere eller sætte varme stoffer i dem , i form af varme accelererer kemiske udvaskning , ifølge David Biello .

Andre Plast

BPA er ikke det eneste stof at være forsigtig med , hedder PopSci. com . Polyethylenterephthalat (# 1) bruges i de fleste sodavandsflasker og deli containere . Det er fint at bruge én gang , men kan udlede kræftfremkaldende , hvis de anvendes gentagne gange . Styrofoam ( # 6 ) er også forbundet med en masse symptomer , herunder hud, øjne og lunger irritation , depression , nyre svigt , og nerveskader . Deli rester og take-out , for eksempel , bør overføres til og lagres i sikre beholdere for at undgå disse potentielle sundhedsmæssige problemer.

Alternativer

Mange forbrugere vælger ikke at bruge fødevarer, beholdere indeholdende BPA , herunder hormonforstyrrende biolog Scott Belcher . For at reducere din risiko for indtagelse af skadelige stoffer , købe frosne grøntsager i stedet for på dåse , skal du bruge glas , keramik eller rustfrit stål beholdere i stedet for plastik , og se produkter til BPA-fri etiketter . Supper og lagre kan også købes i papkartoner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.