politikker , ansvar og procedurer for hæren sikkerhedsprogram

Den amerikanske hær Sikkerhed Program er en af de primære redskaber til Army-dækkende force protection og mission realisering . Hovedparten af Hærens Safety Program politikker og procedurer er skitseret og beskrevet i AR 385-10 : Hæren Safety Program , FM 100-22 : Installation Management , og TRADOC forordning 385-2 : US Army Uddannelse og Lære Kommando Safety Program .

Politikker


Ulykker skal identificeres og korrigeres , før de har en chance for at skade udstyr , soldat parathed eller den overordnede mission . Risikostyring skal anvendes som en standardprocedure i alle Army mission væsentlig opgave lister ( METL ) . Kommandovejen må hurtigt korrigere enhver og alle ulykker og farer , der sker. Forebyggelse af ulykker og sundhed på arbejdspladsen ansvarsområder vil være standard performance elementer for både militært og civilt personel . Uacceptable risici vil blive standset og kontrolleret ved hjælp af egnede materialer og udstyr .

Ansvar


Den kommandovejen , og alle ledere og ledere af militært personel , der er ansvarlige for at anlægge og anvende hæren Safety Program inden for deres drift . Lovligt , ledere er direkte ansvarlige for sundhed og velfærd for enhver under deres kommando . Moralsk , ledere er at fastsætte og følge eksemplet på ordentlig sikkerhed for deres foresatte , underordnede og kammerater . Ledere er at integrere sikkerhed force beskyttelse i deres daglige rutiner , et positivt og synlig standard for risikostyring .

Procedurer


Det vigtigste udstyr i forbindelse med anvendelsen hæren Safety Program er i risikostyringsprocessen . Gennem risikostyring , er alle militære operationer gøres sikrere uden at hæmme missionens succes . Procedurerne for risikostyring, er 1) identificere eventuelle farer og andre faktorer , som kunne have en negativ virkning på den mission , 2 ) vurdere de risici for at bestemme , hvordan de kan beskadige mission , 3 ) stille risikovillig beslutninger , som ville reducere eller eliminere farer , 4 ) gennemførelse af foranstaltninger til kontrol med disse risici og 5 ) overvåge processen med at sikre, at alle kontrolforanstaltninger følges .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.