relevansen af samfundsvidenskabelig forskning

Inden for samfundsvidenskabelige omfatter mange aspekter af individuel og social adfærd . Forskning på dette område fat på, hvordan sociale adfærdsmønstre påvirker en befolknings generelle sundhedstilstand-både fysisk og psykisk-og forudsiger sandsynligheden for sygdomme eller lidelser inden for en population
Gennem forståelse af principperne bag adfærdsmæssige og sociale processer . praktiske anvendelser kan bruges til at forbedre de sundhedsmæssige resultater i en population

Identifikation


Social videnskab er et felt, der studerer mange aspekter af det menneskelige samfund . Antropologi , psykologi , lingvistik , økonomi og statskundskab er nogle af de områder , der falder ind under samfundsfag , ifølge Harmoniseringskontoret af adfærdsmæssige og samfundsvidenskabelig forskning . Forskning på dette felt bruger et udvalg af værktøjer og teknikker til at indsamle data og formulere teorier om individuelle og gruppe mønstre og adfærd . Dens relevans ligger i en klarere forståelse af principperne bag menneskelig adfærd og sociale funktion og evnen til at forudsige bestemte resultater .

Funktion


Et samfunds generelle sundhed og trivsel kan være påvirket af sociale og adfærdsmæssige mønstre , der hersker , ifølge Harmoniseringskontoret af adfærdsmæssige og samfundsvidenskabelig forskning . Samfundsvidenskabelig forskning arbejder på at formulere teoretiske rammer baseret på akkumulerede data . Forskning tilgange anvende grundlæggende grundlæggende procedurer --- ligesom undersøgelser , spørgeskemaer og direkte observation-sammen med praktiske anvendelser , der vurderer sundhedsresultater og risikofaktorer . Praktiske anvendelser kan udføres inden for hospitalet , kliniske eller laboratoriemæssige indstillinger med fokus på , hvordan adfærdsmæssige og sociale påvirkninger påvirke eksisterende risikofaktorer . Risikofaktorer er nogen påvirkninger , der forårsager skade på helbredet . Også af interesse er beskyttende faktorer , der er påvirkninger , der arbejder for at beskytte sundheden .

sociale processer


sociale processer i små grupper, organisationer , lokalsamfund og befolkninger er områder i studie inden for samfundsvidenskabelig forskning , i henhold til Office of Adfærdsmæssige og samfundsvidenskabelig forskning . Individuelle adfærdsmønstre i forhold til, hvordan en person opfatter situationer , og hvordan hun interagerer med sine omgivelser er også et område af interesse . Samspillet mellem forskellige typer af grupper og enkeltpersoner hjælp til at afgøre de sociokulturelle faktorer og psykologiske processer , som skaber et samfunds livsform . Også på spørgsmålet er, hvordan miljøfaktorer påvirker adfærdsmønstre , og hvordan en befolkning interagerer med dem .

biopsykosocial Processer


Samfundsvidenskabelige Forskningsråd teknikker er designet til at identificere de adfærdsmæssige og sociale risici forbundet med sundhedsmæssige betingelser og påbegyndelsen og forløbet af sygdom , ifølge Harmoniseringskontoret af adfærdsmæssige og samfundsvidenskabelig forskning . I sidste ende , forskere ser for at identificere sammenhænge mellem biologiske faktorer og adfærdsmæssige-sociale forhold . Disse foreninger udgør den biopsykosociale processer, der påvirker et samfunds eller befolkningens sundhedstilstand . Oplysninger fra behandlingsresultater forskning kan også give oplysninger om , hvordan biopsykosociale processer påvirker de typer af sygdom fremherskende i en population .

Potentielle

samfundsvidenskabelige forskningsresultater bruges til at forbedre eksisterende metoder og teknikker inden for området , som samt inden for det biomedicinske og adfærdsmæssige områder i henhold til Office of Behavioral og samfundsvidenskabelig forskning . Forskningsresultater indeholde en " store billede " perspektiv i forhold til, hvordan det hele påvirker dens dele , og vice versa . Gennem løbende indsamling af data og analyser , forsøger forskere at udvikle rammer for forudsigelse sundhedsresultater for en population . Disse rammer kan derefter bruges til at udvikle praktiske programmer , der påvirker eksisterende risiko og beskyttende faktorer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.