sikkerhed sigg vandflasker

Med alle de bekymring Bisphenol A --- et kemikalie , som er et hormonforstyrrende stof --- udvaskning til drikkevand fra plastic vandflasker , ofte forbrugerne henvende sig til aluminium og rustfrit stål flasker til tote deres tørstslukker i. Men selv en metal Flasken er ikke altid 100 procent sikker . SIGG , den schweiziske producent af de mest populære aluminium flasker på markedet , indrømmede i efteråret 202C at foringen af deres flaske rent faktisk indeholder det kemiske synderen

Hvad er Bisphenol A ?


Bisphenol A eller BPA , er en industrikemikalie anvendes ved fremstilling polycarbonat plast og epoxyharpikser , og andre plastprodukter . Det var oprindeligt verificeret som sikker af Food and Drug Administration , som siden tilbagekaldt , og erkendte, at BPA negativt kan påvirke hjernen og prostata hos fostre , spædbørn og småbørn . Alt fra sutteflasker til foring af dåser , der anvendes til fødevarer kan indeholde BPA , der kan udvaskes i vandet , formel eller mad og blive indtaget . Juryen er ude , mens FDA venter flere prøver .

Har alle SIGG flasker indeholder BPA ?


SIGG oprindeligt markedsført deres aluminium flasker som ved hjælp af en BPA-fri liner . Fra vandflasker til baby flasker , blev forbrugerne betaler stejle priser at udskifte deres plastik fartøjer med den nye , sikrere SIGG modeller . Men i 202C SIGG udsendt en pressemeddelelse , at enhver SIGG flasken er fremstillet efter august 2008 blev faktisk BPA-fri . De indrømmede , at vinyl liners tidligere anvendte havde spormængder af BPA .

Hvordan er Flasker Fremstillet nu ?


SIGG hævder , at flaskerne nu er lavet med en BPA-fri liner . At fortælle om din SIGG flasken er en gammel eller ny foring , kigge indenfor. De nye foringer er en lys gylden gul , og de gamle foringer er en mørk gylden bronze . SIGG tilbød udskiftning flasker indtil oktober 2009.

er de sikre ?


Hvorvidt SIGG flasker er helt sikker nu er endnu uvist . De hævdede seks år siden , at deres flasker var BPA-fri , og de er påstår det igen . Offentlighedens tillid var bestemt rystet af SIGG optagelse .

Hvad er andre muligheder ?

Køb en ren rustfri stål vandflaske med BPA-fri hætter og dyser . Der er flere BPA-fri plast ( og billigere ) produkter på markedet . En anden mulighed er at udføre kaffe , te eller vand i et glas konserves krukke . Det kan ikke se cool , men det bliver arbejdet gjort .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.