skadedyrsbekæmpelse fødevaresikkerheden

Bekæmpelse af skadegørere er en kritisk del af fødevaresikkerhed , fordi skadedyr kan forurene fødevarer med sygdomsfremkaldende mikroorganismer og gøre folk syge . De fleste problemer med skadedyr kan kontrolleres med passende rengøring og andre forebyggende strategier , men nogle problemer med skadedyr kræver Exterminators

Bekymringer


De typer af skadedyr , der forårsager størst bekymring for fødevaresikkerhed omfatter fluer , kakerlakker og gnavere . Inden for disse grupper , der flyver undergrupper såsom stuefluen , bananfluer og sprænge alle forurene mad og tiltrækkes af affald og lugten af forfald .

Identifikation


Det er let at identificere tilstedeværelsen af skadedyr i dit anlæg . Fluer rejser ofte rundt og leder efter mad kilder . Kakerlakker kun komme ud , når dens mørke , så du kan have en stor angreb , hvis du ser en i dagtimerne. Gnavere kan efterlade gnave mærker , ekskrementer og gnide mærker på gulve og vægge .

Forebyggelse /Solution


Den bedste måde at sikre , at skadedyr ikke truer mad i dit køkken , er at angribe dem fra flere vinkler . Du er nødt til at forhindre skadedyr i at komme ind ved forsegling revner og huller i dine vægge og gulve , opbevaring fødevarer i lufttætte beholdere , holde området rent og leje en licenseret skadedyrsbekæmpelse Exterminator når skadedyr trives .

Historie


Den Fødevarekvalitet Protection Act af 1996 gav beføjelser til Miljøstyrelsen for at regulere anvendelsen af pesticider . Blandt de bemærkelsesværdige punkter : en enkelt , sundheds -baseret standard for alle pesticider i alle fødevarer er påkrævet , særlige beskyttelse skal gøres til spædbørn og børn , og godkendelse til sikrere pesticider skal fremskyndes . Disse regler regulerer de aktuelle metoder til skadedyrsbekæmpelse .

Ressourcer

Det amerikanske Department of Agriculture tilbyder interaktive værktøjer til uddannelse i fødevaresikkerhed og Folkeregistret for Fødevaresikkerhed Professionals indeholder trin til at blive en certificeret fødevaresikkerhed manager , bl. a. ved stikprøver test materiale om emner såsom skadedyrsbekæmpelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.