toksicitet magnesiumstearat

Magnesiumstearat er et stof med den kemiske formel Mg ( C18H35O2 ) 2 . Det er et af en klasse af medicin tilsætningsstoffer kaldet hjælpestoffer , inaktive forbindelser, der hjælper med at binde de aktive ingredienser i medicin sammen eller fylde en kapsel , når den aktive ingrediens ikke ville være nok til at tage op al den plads i kapslen af sig selv . Mens nogle Internet rygter tyder på, at magnesiumstearat er farlig, er den generelle opfattelse-baseret på de foreliggende beviser i 2010-at magnesiumstearat som en Food and Drug tilsætningsstof , ikke udgør nogen trussel for menneskers sundhed .

Fremstilling


Mange af fedtmolekyler i kroppen og i andre dyr er triglycerider-tre lange kæder af kulbrinter kaldes fedtsyrer . knyttet til et enkelt molekyle af glycerol . Stearinsyre er en fedtsyre , der er specielt udbredt i animalsk fedt , selvom det også er fundet i kakaosmør så godt. Behandling af animalske fedtstoffer med varmt vand under tryk kan dele triglycerider at frigive stearinsyre . Magnesiumstearat er en kombination af stearinsyre og magnesium , som regel opnået gennem en proces, der involverer flere andre mellemliggende reaktioner .

sammensætning og egenskaber


Et stearat er dybest set en stearinsyre , som har mistet en brint -ion , så det har en netto negativ ladning . Magnesiumstearat er en kombination af to stearater med en magnesium -ion . Ved stuetemperatur magnesiumstearat er et hvidt pulver med et smeltepunkt på 88-90 grader celsius .

FDA Evaluering


FDA mener magnesiumstearat at være et stof " almindeligt anerkendt som sikkert . " I en 1979 undersøgelse , bemærkede FDA , at "Ingen af de foreliggende oplysninger tyder alle sandsynlige fare, hvis en af de GRAS forbindelser af magnesium anvendes som fødevareingrediens . " Mens der har været sjældne tilfælde rapporteret om , hvor store mængder af magnesiumstearat forårsagede en negativ reaktion , de beløb, der indtages i disse tilfælde var " størrelsesordener større end den daglige indtagelse af magnesium tilsættes til fødevarer . " FDA mener ikke, at magnesiumstearat udgør nogen alvorlig trussel mod menneskers sundhed .

kilder i kosten


Magnesium er faktisk en af de mest almindelige mineraler i kroppen og er afgørende for visse biokemiske processer . Det betragtes som et vigtigt næringsstof i kosten og er især rigeligt i fødevarer som fisk , nødder , spinat og sojabønner . Stearinsyre ligeledes er meget udbredt i oksefedt , kakaosmør , shea smør og forskellige andre fødevarer .

mulige farer

Ingen af de foreliggende oplysninger tyder på , at magnesiumstearat udgør nogen trussel mod menneskers sundhed på de niveauer, der findes i receptpligtige medicin og kosttilskud . Magnesiumstearat kan forsinke frigivelsen af et stof , men mængden af lægemidlet i sidste ende absorberet i blodet vil være den samme . Magnesiumstearat er kemisk stabil , men kan reagere med stærke oxidationsmidler som dem der findes i blegemiddel , så det er bedst ikke at blande det med klorvand eller andre lignende kemikalier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.