uddannelsesforskning : rygning og tobak

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , hver dag 3. 900 amerikanske teenagere ryge deres første cigaret . Forsøg på at reducere dette antal , adfærd føderale og private grupper igangværende forskning i brug af tobak og uddannelser i et forsøg på at sænke satsen for brug af tobak til unge og voksne

Kontekst


De sundhedsmæssige risici ved rygning og brug af tobaksprodukter er veldokumenterede . En faktablad af Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) noter rygning øger risikoen for sygdomme som hjertesygdomme , slagtilfælde og lungekræft . Men det er især vigtigt at vide , hvordan unge mennesker bruger tobak . Ifølge CDC , næsten altid voksne rygere begynder at bruge tobak i løbet af ungdomsårene , oftest bliver afhængige af tobak i en alder af 20 .

kontorer


En række offentlige og private grupper forske på tobak uddannelser . Centers for Disease Control og Forebyggelse og National Institutes of Health 's National Cancer Institute er to føderale organisationer , der studere brug af tobak . Private organer omfatter American Cancer Society og American Lung Association . Disse grupper , samt andre organisationer , der er medlemmer af en gruppe, kendt som Ungdom Tobak Ophør Collaborative , som arbejder for at bestemme den bedste måde at hjælpe unge ryge .

Studies


Forskere undersøger en lang række emner relateret til unge rygning og tobak . En hel del forskning fokuserer på at finde de mest effektive måder at hjælpe unge rygestop . Anden forskning involverer at bestemme, hvor mange unge faktisk ryge eller bruge tobak , og hvad de anser risikoen ved rygning til at være.

Data


Undersøgelser er en af de mest anvendte redskaber til forskning i brugen af tobak . En central undersøgelse anføres hyppigt af forskere Unge er risikoadfærd Survey . Denne undersøgelse er givet til gymnasieelever rundt nationen , og de resultater, udarbejdet af CDC , som derefter stiller dem til rådighed for forskerne via deres hjemmeside . Andre undersøgelser anvendes til forskning nævnes National Youth Tobacco Survey , tilsynsudvalget the Future undersøgelsen og Global Youth Tobacco Survey , som er udviklet af Verdenssundhedsorganisationen .

bemærkninger

Ifølge CDC , ungdom cigaret brug faldet væsentligt mellem 1997 og 2003 . Siden da har antallet af unge rygere stabiliseret . Men i 2007 20 procent af gymnasieelever røget cigaretter-en anslået 1. 000 unge en dag at blive dagligrygere . De fleste af unge er bevidste om risikoen ved rygning . I en undersøgelse rapporteret i de nationale Survey om stofbrug og Sundhed , 69,3 procent af unge sagde, at der var en " stor risiko " fra rygning en eller flere pakker cigaretter om dagen .

Endelig i 2008 Public Health Service opdateret sine retningslinjer for behandling af unge rygere , anbefaler rådgivning til unge og deres forældre som led i behandlingen , og ikke at anbefale brug af tobak medicin for unge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.