ulemperne ved industriel vand blødgørere

Industriel vand blødgørere er simpelthen stor volumen udgaver af brugsvand blødgørere og bruge den samme slags processer . Fordele og ulemper ved hver proces er " skaleres op " når den anvendes til kommercielle ejendomme såsom lejlighedskomplekser , indkøbscentre eller når det anvendes til industrielle formål. Hvis du overvejer en blødgøring af vandet system , har du bestemt den risiko at leve med hårdt vand . Vandafkalkningsanordninger også bære risikoen .

Ion Exchange vandafkalkningsanordninger


Langt den mest almindelige form for blødgøringsmiddel til høj volumen systemer er ionbytning type . I disse blødgørere , løber hårdt vand gennem en resinsoejlen hvor calcium og magnesium ioner holde sig til sengen og erstattes af natrium- ioner . Natriumioner ikke forårsager skalering problemer i rør eller udstyr , og dette blødgjort vand er velegnet til mange behov . Men nogle mennesker har sundhedsmæssige betingelser , der kræver begrænset indtag af natrium . En natrium ion system til udveksling udgør en sundhedsrisiko for et betydeligt antal mennesker . Nogle ionbyttersystemer erstatte calcium og magnesium med kalium ioner . Kalium udgør sin egen sundhedsmæssige risici , hvis det indtages i volumen . I hvert tilfælde har hårdhed mineraler er blevet udskiftet og ikke fjernet . Til industrielle processer, der involverer fordampning eller enhver opvarmning trin , hvor vandet er kogt væk , har du kun ændret sammensætningen af din mineral rester uden at reducere den rest beløb .

ultrafiltrering


ultrafiltrering ( op til og med omvendt osmose systemer ) indebærer brug af membranfiltre , som fælde alle partikler større end deres porer rating . Til filtrering bedømt 0,1 mikron og mindre , omfatter dette fjernelse af alle bakterier og de fleste større kolloide mineraler . Til filtre bedømt 0,001 mikron alle vira og kolloide mineraler samt vandig salte og de fleste opløst økologi fjernes også. Dette system giver blødt vand.

Desværre , at jo højere niveau af filtrering , jo højere er omkostningerne ved installation og tilbagevendende omkostninger til vedligeholdelse og filterskift . For de højeste niveauer af filtrering , osmose typer omvendt , dette inkluderer investering i højtrykspumper at tvinge vandet gennem de ekstremt fine filtre . Den eneste måde at øge mængden af blødgjort vand er at gange antallet af filtre i samtidig brug .

vanddestillationssystemerne


Destilleret vand fremstilles ved at dreje en kilde vand i vanddamp , som regel ved kogning , og at indsamle frigivet damp . Denne rene vanddamp afkøles i en kondensering skridt og den deraf følgende rene vand er kun spor mængder af mineraler , organiske eller andre urenheder .

Som med ultrafiltrering , er dette i høj kvalitet blødt vand dyrt at producere i mængde . Hvis en industriel proces omfatter brug af kølevand , der ville udgive en ren damp damp , en generobre og kondens skridt kan vise et spildprodukt til brugbar blødt vand . For de fleste tilfælde i industrien , vil destilleret vand omfatter en specifik opvarmning af vand og kondens systemet som en ren udgift .

Magnetisk vandafkalkningsanordninger


Tilhængerne siger, at brugen af magnetiske eller ultralyd vand blødgørere vil gøre hårdt vand opfører sig som blødt vand uden fjerne alle de mineraler gør vandet hårdt . Der er ingen fast bevis for tilbage eller helt afvise disse påstande .

For industrielle formål , magnetisk blødgjort vand bærer samme niveau af opløste mineraler som ubehandlet hårdt vand . I de tilfælde, hvor vand mineralske rester efter opvarmning eller fordampning er et problem , vil magnetiske blødgørere være til nogen nytte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.