FDA og blod sikkerhed

Sikkerheden i blodforsyning i USA overvåges og garanteret af FDA . Sikkerhedskontrol nedsat af FDA til formål at beskytte bloddonorer , modtagere og patienter fra forurenet eller usikre blod og blodprodukter , lægefejl og fejlagtige medicinsk udstyr . Målet er at fastholde de sikreste blodforsyning muligt med den laveste risiko for overførsel af sygdomme

Center for Biologics Evaluation og forskning


Center for Biologics Evaluation and Research ( CBER ) er et agentur inde i FDA , der handler i henhold til føderale lovgivning til at regulere blod og andre biologiske produkter . Målet med CBER er overvågning af sikkerheden for alle biologiske lægemidler , herunder blod , for at beskytte befolkningens sundhed . Nogle medicinske udstyr er overvåget af dette agentur , herunder dem, der anvendes i blodbanken samling .

blodprodukter Rådgivende Udvalg


En outside agency er ansvarlig for at rådgive FDA kommissær , blodprodukterne Advisory Committee ( BPAC ) vurderer sikkerheden i blod og blodprodukter , såsom serum og plasma , der er konstrueret til medicinsk brug . De har også gennemgå sikkerheden af medicinsk udstyr , der anvendes på sundhedsområdet . FDA tager aktioner baseret på de anbefalinger , som BPAC og kan godkende eller tilbagekalde en sundheds -faciliteter licens , institut forbedringer og udføre forskning undersøgelser .

blod


Ifølge det amerikanske Røde Kors og National Blood Data Resource Center , over 8 millioner mennesker donorblod i 2001 resulterede i indsamling af cirka 15 millioner enheder af blod . En defineret system af donor information , screening , håndtering , distribution og anvendelse af blod er blevet oprettet af FDA for at forebygge overførsel af smitte til modtagere . Disse regler er også designet til at reducere risikoen eller skade eller potentielt fatale reaktioner fra modtagelsen af uretmæssigt tværs matchede blodet .

Blood Bank Sikkerhed


Forebyggelse og mindske risikoen for infektion i forbindelse med bloddonation er en af de primære mål FDA . Forud for donation processen på en blodbank samlecentral eller hospital , er donorer stillede spørgsmål for at identificere risikofaktorer og potentielle infektion . Op til 90 procent af højrisiko donorer udelukkes fra donation på grund af screeningen . Medicinsk udstyr, såsom nåle og opsamlingsposer bruges én gang, og medicinsk udstyr bortskaffes korrekt . Efter indsamlingen er fuldført , er blod screenes for at identificere sygdomme i stand til at forårsage infektioner hos modtagerne.

Healthcare Industri

Alle sundhedsydelser anlæg og laboratorium ansvarlig for håndtering blod og blodprodukter er inspiceret af FDA på et minimum for hvert andet år eller mere afhængigt af resultaterne af evalueringen . Institutioner er identificeret som problematiske eller høj risiko , inspiceres med øget hyppighed , indtil problemerne er korrigeret for at beskytte både sundhedspersonale og patienter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.