Georgia State krav til vand test

Søer , floder og vandløb teoretisk skulle være sikkert at bade i , og fisken skal være sikre at spise . Desværre , på grund af forurening og forurenet afstrømning , er de ikke . Vand ud af brøndene skal være sikre at drikke . Men på grund af forurening af grundvandet, kan det ikke være . I et forsøg på at beskytte den offentlige sundhed , konstant staten Georgia 's Department of Natural Resources ( GDNR ) tester farvande og rapporterer alle usikre resultater , således at der kan tages skridt til at genoprette vand til en brugbar tilstand .

Benchmark Standarder


For det første er benchmark -standarder fastsat af staten Georgia Institut for Natural Resources ( GDNR ) . For eksempel skal det acceptable niveau af kobber eller cadmium i vandet bestemmes . Disse benchmarking referencer bruges som udgangspunkt for naturlig forekomster af vand og drikkevand . Den GDNR bruger EPA 's Water Quality Standards Håndbog for vejledning .

forsøg udført


Når alle standarder bliver gennemgået , er test på forekomster af vand og underjordiske grundvandet gennemført . En af de store gennemførte tests er for coliforme , som er det patogen, som kolera . Der er hundredvis af undersøgelser foretaget årligt for fastlæggelse af niveauerne for hundredvis af forurenende stoffer , som arsen eller bly . Disse tests er ikke enkle , de er heller ikke billig . De er meget præcise videnskabelige tests for at bestemme den nøjagtige indhold af organiske og uorganiske kemikalier , sammen med patogener .

Sammenligninger


Når alle testene er at køre , er de indsamlede data i forhold til de fastsatte benchmarks. Hvis nogen af de data, der viser alt for høje , så det lokale GDNR organet kontaktet. Den lokale GDNR vil derefter arbejde med lokale amt sundhedsministerier om at indlede skridt til at reducere og udrydde problemet . Et eksempel på dette er , hvis overdrevne bakterier niveauer er fundet i en offentlig badesø , de lokale sundhedsmyndigheder afdeling lukker ned svømning områder , og vand restaurering behandlinger anvendes til at genoprette søen tilbage til sundhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.