Glock manuel sikkerhed

En Glock pistol kombinerer enkelheden i revolveren med den høje magasin kapacitet og reduceret rekyl af en semi-automatisk pistol . Men , bare fordi Glocks er relativt enkle at betjene betyder ikke , at de-ligesom alle skydevåben-ikke er ekstremt farlige, når mishandlet . Som David Crane skriver i Defense Review , den bedste sikkerhed mekanisme til skydevåben er lige mellem ørerne . Men efter at have en manual sikkerhed er en smart ekstra sikkerhedsforanstaltning

Sikkerhedsfunktioner


Den Glock indeholder flere indbyggede sikkerhedsfunktioner. Aftrækkeren sikkerhed , der fungerer som en løftestang , blokerer udløser fra fyring , når urørt . Hvis triggeren sikkerheden ikke er deprimeret , vil pistolen ikke skyde . En slagstift sikkerhed projekter i slagstift påklædningsdukke , blokerer det indtil aftrækkeren er trukket . Endelig er sikkerheden funktion udløser boliger mekanisme , eller drop sikkerhed , frigiver når slagstift skubber udløseren baren på sikkerheden rampen .

sikkerhedsrisiko


De tre sikkerhedsmekanismer , der er indbygget i Glock er alle interne . Den Glock kommer ikke med nogen ekstern sikkerhedsmekanismer , såsom en ekstern manuel sikkerhed håndtag , en udsat hammer , eller en " decocker , " i modsætning til enkelte eller dobbelte udløser .

Manuel Sikkerhed


Den Glock manual sikkerhed har er udviklet som en ekstra ekstern sikkerhedsmekanisme . Dette kan yderligere forbedre din evne til at forhindre utilsigtede udslip . Det er en separat, rustfrit stål vedhæftet fil, der er installeret inden for rammerne af pistolen . Den Glock manuelle sikkerhedsfunktioner , der svarer til Colt 1911 sikkerhed , og kræver , at sikkerheden frakobles før våbnet kan branden .

Sikkerhed forekomster


Særlige tilfælde kan nødvendiggøre tilsætning af en manuel sikkerhed . For eksempel , hvis en retshåndhævende officer er involveret i en kamp med en mistænkt , og den mistænkte griber officer 's pistol vil manualen sikkerhed give officer tilføjede sekunder til de-arm den mistænkte eller til at opfordre til back-up . En borger kan finde sig selv i en lignende situation med en angriber, der får besiddelse af den enkeltes skjulte våben . Den manuelle sikkerhed kan afskrække aggressoren længe nok til at skaffe værdifuld tid til at flygte i sikkerhed .

Safety Fundamentals

Selv med tilføjelse af en manual sikkerhed , andre enkle og vigtige regler for pistol sikkerhed anvendelse . For eksempel holder altid pistolen pegede i en sikker retning og håndtag , som om indlæst . Store skydevåben losset , sikret på et sikkert sted og utilgængeligt for børn og uøvede voksne . Aldrig bruge et skydevåben uden ordentlig uddannelse og viden fuld sikkerhedsprocedurer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.