Hovedprincippet i sundheds -og sikkerhedspolitik

En arbejdsmiljøpolitik opstiller en strategi til fremme af sundhed og sikkerhed på en arbejdsplads eller et andet fælles miljø . Den politik vil indeholde en struktur for sundhed og sikkerhed inspektioner , og overdrage ansvaret for kontrol med overholdelsen. Nogle politikker vil omhandle specifikke risici en bestemt arbejdsplads eller type af arbejdsplads. For eksempel ,

Årsager og fordele


Den væsentligste årsag til at have en sundheds- og sikkerhedspolitik på en arbejdsplads , er at beskytte så vidt muligt velfærd personale og besøgende . Ud over de etiske og juridiske forpligtelser til at minimere risici på arbejdspladsen , så man undgår skader og sygdom , arbejdsulykker og lignende arbejdsnedlæggelser eller andre sundheds -og sikkerhedsmæssige problemer gør lyden kommercielt synspunkt.

om sundhed og sikkerhed Manager


En omfattende sikkerhed og sundhed politik tildeler ansvar for inspektion og kontrol med overholdelsen. I større virksomheder en uddannet , fuld tid sikkerhed og sundhed faglige kan udpeges til at forvalte disse spørgsmål. I små virksomheder kan en leder have sundhed og sikkerhed som én blandt en række ansvarsområder . En grundlæggende pligt til sundhed og sikkerhed manager er at sikre en hensigtsmæssig politik er på plads , at det er nødvendigt ajourføres , og at det er meddelt til arbejdsstyrken .

Fem trin til sundhed og sikkerhed


Eksperter identificere fem vigtige elementer i en effektiv sundheds-og sikkerhedspolitik . Det første skridt begynder med den øverste ledelse og dens engagement i udviklingen og vejledning af relevante politik. Næste , er det nødvendigt at identificere , hvilken rolle hver medarbejder . Det tredje skridt er at vurdere selve arbejdspladsen for den faktiske og potentielle farer . For det fjerde skal identifikationen af farer blive fulgt op af deres fjernelse eller minimering . Endelig effektiv miljø , sikkerhed og sundhed forvaltning indebærer en passende uddannelse af personale .

Health and Safety Inspektioner


Sikkerhedsinspektioner , hvorvidt fabrikker , byggepladser , hospitaler eller kontorer , er et centralt element i gennemførelsen af et sundheds-og sikkerheds- politik . Forskellige typer af farer der opstår på forskellige arbejdspladser , men der gælde fælles principper for sikkerhed inspektioner i almindelighed . Enhver sikkerhedsinspektion Planen skal identificere de områder , udstyr eller andre genstande på arbejdspladsen , der skal kontrolleres , hvor ofte kontrollen skal finde sted , og hvem der skal udføre det . Formel inspektioner forventes at blive behov for mindst en gang om måneden ( eller oftere hvis det kræves af regler) .

Derudover kan særlige inspektioner blive spurgt af hændelser som farlige situationer og faktiske ulykker . Høj risiko områder vil uundgåeligt blive et fokus til bekymring , herunder lagrede kemikalier , strøm og elektrisk udstyr, nødudstyr og personlige værnemidler , overflader , strukturer og maskiner , men de detaljer vil variere alt efter arbejdsplads . Fuld rapportering , opfølgerne at rette potentielle farer , og yderligere revision af effektiviteten af korrektioner , skal alle være en del af programmet .

tilsynsorganer

I udviklingen af en sundheds-og sikkerhedspolitik , er det vigtigt at være opmærksom til relevant lovgivning og regler . I USA , for eksempel Occupational Safety and Health Authority ( OSHA ) promulgates detaljerede standarder , hvilke specifikke typer af arbejdspladsen bør mødes . I Det Forenede Kongerige , er Health and Safety Executive ( HSE ) med ansvar for sundhed og sikkerhed . Sundhed og sikkerhed ledere bliver nødt til at være bevidste om de standarder, som sådanne organer , og gældende ret i almindelighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.