Hvordan får jeg min datters fødselsattest ?

En fødselsattest er nødvendig for legitimation og medborgerskab i forskellige situationer , herunder beskæftigelses-og skole . Når du ikke har en bekræftet kopi af dit barns fødselsattest , kan du skaffe en fra det lokale vitale statistiske kontor med jurisdiktion over den kommune , hvor dit barn blev født . Få din søn eller datters fødselsattest ved henvendelse dette kontor-enten personligt eller ved at skrive dem-og bad en
1 .
Besøg Centers for Disease Control og Forebyggelse webside med en liste over den enkelte stats vitale registre . Klik på det land, hvor fødslen fandt sted for at finde lokale kontakt information.
2 .
Se oplysninger for at anmode om en fødselsattest i det land, hvor fødslen fandt sted . Oplysningerne bør også fortælle dig gebyret for en fødselsattest , andre særlige betalingsoplysninger og lokal kontakt information .

3 .
Kig efter et link , der vil tage dig på en anmodning form, du kan printe ud , udfylde og indsende . Klik på linket for at få adgang til formularen , printe den og udfylde formularen .
4 .
Læg den udfyldte formular i en kuvert og vedlægger de nødvendige gebyr til dækning af anmodning ( ved enten check eller postanvisning ) . Vedlæg frankeret selv-adresseret konvolut med din form og honorar at gøre det muligt for staten at sende dig fødselsattest .
5 .

Seal kuverten og send den til adressen angivet på form .

gode råd og advarsler


 • stedet for at anmode om en fødselsattest via mail , kan du også besøge staten vitale poster kontor i person . Vær forberedt med fotolegitimation , fakta vedrørende fødslen ( fulde navn barnet, køn, begge forældre navne , datoen for fødslen , placeringen af fødsel og dit forhold til barnet ) . Du bliver nødt til at betale gebyret på dette tidspunkt også for at opnå fødselsattest .
 • Find telefonnummeret på statens vitale poster kontor via linket i trin 3 og kontakte kontoret direkte med de spørgsmål, du har om processen med at anmode om en fødselsattest.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.