Hvordan luftrensere filtrere luften ?

Mange forurenende stoffer i luften omkring os , lige fra pollen til støv , mider , mug sporer og skæl . Mange mennesker er allergiske over for disse partikler . Astma er en alvorlig lidelse , der kan være et resultat af luft urenheder . Det er her en luftrenser kommer ind luftrensere er udstyr til at slippe af forurenende stoffer i luften

UVGI Metode


Det ultraviolette bakteriedræbende stråling metode bruger ultraviolet lys til at fjerne bakterier fra luften . Der findes forskellige typer af UV- lys luftrensere . I dette system den luft, der skal renses er tvunget gennem UV lys , så luften kan blive steriliseret ved at fjerne bakterier . Den bedste måde at sikre dets effektivitet er at have en in- line kanal metode , der har UV -systemet parallelle luftstrømmen .

filtrering


I disse typer af luftrensere , luften passerer gennem et filter , der fanger alle urenheder . Der er to typer af filtre-højeffektiv partikler luft ( HEPA ) filtre og minimumsstandarder for energieffektivitet rapportering værdi ( Merv ) . HEPA -filter har en højere fange end en Merv filter .

Aktiveret Carbon


Aktivt kul kan rense luften . Det er et porøst materiale , der hjælper adsorberer flygtige kemikalier . Aktivt kul bruges sammen med HEPA renseanlæg, som stand-alone aktivt kul ikke er i stand til at fjerne store partikler af urenheder . Aktivt kul kombineret med andre filter teknologi fungere ved rumtemperatur over en lang periode af tid . Aktivt kul virker ved at konvertere urenheder fra gasformige til solid state , at filteret fanger .

Ionisatorer


En anden type renser er ioniseringsenheden . Ionizers bruge elektricitet til at oplade deres overflader . Disse overflader til gengæld producerer gas ioner , der er elektrisk ladede . Disse ladede ioner klamrer sig til urenheder , som derefter trækkes i retning af en intern samler plade . Der er to varianter af ionizers-fan-baseret og blæserløse ionizers . Blæserfri ionizers er mindre støjende og strømforbrug , men er lav på funktionalitet . Fan-baserede ionizers er hurtigere og mere effektiv .

Årsager til luftrensning

luftrensere kan være en vigtig del af vores liv . Passiv rygning bidrager til mange sygdomme . Men hvis du bruger en god luftrenser dit hus vil være røgfri , selv hvis nogen lyser op der . Dette er en af de mange alvorlige problemer, som en luftrenser kan redde dig fra .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.