Missouri lov krav om vaccinationer i de offentlige skoler

Vaccination er administrationen af vacciner til at beskytte folk mod sammentrækning af visse sygdomme . Af hensyn til folkesundheden , er børn skal være vaccineret mod almindelig , livstruende sygdomme inden de får lov at komme ind offentlige skoler . Børn ofte begynder at blive immuniseret ved fødslen . I staten Missouri , er børn skal have særlige vacciner inden de kommer ind eller fortsætte skolen .

Difteri , Tetanus , og pertussis ( DTaP ) Vaccine


Denne vaccine beskytter mod difteri , stivkrampe , og pertussis ( kighoste ) , tre potentielt dødelige sygdomme forårsaget af bakterier . Før indkørsel børnehave i Missouri , bør børn have mindst fire doser af DTaP vaccine , der ville beskytte dem gennem hele barndommen . Ifølge Center for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , skal vaccinen gives mindst fem gange , med den sidste dosis er administreret før en alder af syv år.

Tatanus , diptheria , og pertussis ( Tdap )


I Missouri , er børn, der har haft mindst fire doser af DiTeKiPol -vaccine er nødvendige for at få to booster doser af Tdap vaccine til at sikre, at de stadig immune over for sygdomme . En dosis bør gives i ottende klasse . Den sidste dosis skal indgives 10 år efter den sidste DTaP vaccine , som normalt er i alderen mellem 15 og 16 år.

Inaktiveret Poliovaccine ( IPV ) Vaccine


For at starte børnehave og fortsætte skole i Missouri , børn har brug for mindst tre doser af IPV vaccinen . Ifølge CDC , beskytter vaccinen børn fra ordregivende polio , en sygdom , der forårsager lammelse i hele barndommen Polio forårsager lammelse og er en potentielt dødelig sygdom . Det anbefales af CDC , at børn modtager tre doser af IPV vaccinen før en alder af 18 måneder og en booster dosis i alderen mellem fire og seks .

Mæslinger , fåresyge og røde hunde ( MFR ) vaccine


MFR-vaccinen er en anden kombination vaccine , der beskytter mod mæslinger , fåresyge og røde hunde ( røde hunde) , tre potentielt dødelige virus . CDC anbefaler, at børn får to doser af MFR- vaccinen . En dosis bør gives i alderen 12 og 15 måneder . Den anden dosis bør gives i alderen fire og seks, og i Missouri børn skal modtage deres anden dosis , før du starter børnehave .

Hepatitis B vaccine

Hepatitis B er en leversygdom , som kan forekomme i de korte eller lang sigt forekomster . Hepatitis B vaccine gives i løbet af tre doser . CDC anbefaler, at børn har deres første dosis af vaccinen ved fødslen , og de resterende to doser før en alder af 18 måneder . Hvis du vil starte eller fortsætte skole i Missouri , skal børn have alle tre doser af vaccinen .

varicella ( skoldkopper ) Vaccine

Den skoldkopvaccine er en forholdsvis ny vaccine , der beskytter mod skoldkopper virus . Hvis du vil starte børnehave i Missouri , skal børn have to doser af skoldkopper vaccine . CDC anbefaler , at den første ikke af vaccinen gives i alderen 12 og 15 måneder . Den anden dosis bør gives mindst tre måneder efter den første dosis . I Missouri er børn i lønklasse 1-5 kun forpligtet til at have en dosis af vaccinen , og børn i kvaliteter 6-12 er ikke forpligtet til at have nogen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.