OSHA lockout krav

OSHA 1910,147 dækker lock -out tag-ud krav . Lock-out tag-out er en procedure, der skal forhindre utilsigtet opstart af udstyr eller frigivelse af lagret energi, som kan resultere i skade på en arbejdstager. Lock-out tag -out procedurer anvendes i situationer, hvor medarbejderne kan udføre reparationer eller rutinemæssig service af udstyr . For eksempel , hvis en medarbejder er nødvendig for adgang ovn til at rense det ville han nødt til at låse ud alle kilder af energi til ovnen inden de kommer ind . Dette ville ske gennem en lock-out tag-out system . Manglende overholdelse af lock -out tag -out procedurer vil kunne resultere i alvorlige personskader eller dødsfald .

Energy Control Program


OSHA kræver , at arbejdsgiverne opretter en energistyring program , hvor medarbejdere skal komme i kropslig kontakt med procesudstyr . Den energi kontrolprogram skal bestå af energi kontrolforanstaltninger og uddannelse af medarbejdere samt regelmæssig inspektion for at sikre overholdelse. Energi kontrolforanstaltninger er undertiden benævnt som en " nul-energi tilstand . " Når en medarbejder lukker ned udstyr og skal angive det eller kommer i kropslige kontakt til servicering eller andre operationer , skal han sikre en nul-energi tilstand . Det betyder " blødning off " vilkårlig lagret pneumatisk eller hydraulisk tryk opbygget i et system og blokering eller helt sænke udstyr , der har potentiale til at falde .

Energi Isolation


Når medarbejderen har bragt udstyr til en nul energitilstand , skal han isolere nogen energi kontrol enheder, så de ikke kan genoplades , mens han er i udstyret . Dette opnås ofte ved at hænge en lås på alle ventiler eller breakers . Den ansatte vil have en lås , som enten er tasten eller en kombination åbnede , og han vil lægge sin lås på det udstyr, inden de kommer ind i processen og derefter fjerne den efter arbejdet er afsluttet.

Tagging Out


OSHA , at når en enhed er låst ude , en slags anmeldelse , et sådant tegn eller tag , skal angive udstyret er låst , og vil identificere den ansatte låse den ud . Tags til tagging af udstyr vil have en sætning som : Undlad at bruge maskinen , starter ikke eller Do Not Energize .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.