OSHA sikkerhedsrevision tjekliste

OSHA er en regering -run organisation , der hjælper til at bevare den offentlige sundhed og sikkerhed . Et af de steder , hvor OSHA er mest effektiv , er på arbejdspladsen . For at hjælpe opretholde et sikkert arbejdsmiljø for alle , kræver OSHA at virksomhederne , uanset hvilken størrelse eller industrien , overholder visse sikkerhedsstandarder for at bevare deres licens , såsom at foretage rutinemæssige sikkerhedsrevisioner. Denne praksis giver virksomhederne et incitament , bortset fra arbejdstagernes sundhed , at sikre, at de leverer en sikker arbejdsplads for medarbejderne.

On-site Safety Program


OSHA kræver , at alle virksomheder har en on- site sikkerheden program i plads for medarbejderne. Dette program bør indeholde elementer som uddannelse inden for sikkerhed , tilgængelig førstehjælp , og arbejdstagerens erstatning forsikring i tilfælde af en skade under arbejdet . Alle virksomheder bør føre registre over , hvad deres sikkerhed program indebærer , og de skridt , det tager at sikre arbejdstagernes sikkerhed . Virksomhederne bør også være i stand til at rapportere antallet og typer af arbejdstager skader samt hvad der er gjort for at afhjælpe årsagen til skader på vegne af virksomheden .

Safety Committee


Hver virksomhed skal have et sikkerhedsudvalg på plads til at diskutere sikkerhedsrisici , og hvordan man afhjælpe dem , samt hvordan man får ansat til støtte for sikkerheden programmer . En sikkerhedsmæssig udvalg bør bestå af ikke kun ledelsen medlemmer, men regelmæssig medarbejdere godt, så udvalget effektivt kan kommunikere sikkerhedsmæssige problemer , som påvirker en bredere vifte af medarbejdere . Sikkerhedsudvalget skal mødes enten ¨¦n gang om måneden eller ¨¦n gang i kvartalet , afhængigt af størrelsen og industri af virksomheden .

Medarbejder Incitamenter


For at være mest effektiv, skal sikkerhedsprocedurer understøttes af et flertal af medarbejderne . OSHA foreslår at tilføje medarbejder incitamenter til eksisterende sikkerhedsprogrammer , såsom en bonus for et bestemt antal dage uden en on- site skade , for at tilskynde arbejdstagere til at fungere sikkert . Som en del af OSHA revisionen tjekliste , skal tilsynsmyndighederne notere sig, hvad den igangværende medarbejder incitamenter til sikkert arbejde er på plads , og hvad resultatet af disse programmer har været , uanset om de er positivt at påvirke medarbejdernes sikkerhed præstationer på arbejdspladsen.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.