UV-lys skade

Selv om ultraviolet lys (UV) er usynlige for det menneskelige øje , den har den største indvirkning på menneskers hud . Afhængig af det bølgelængde , videnskabsmænd klassificere den ind ultraviolette A , ultraviolet B og ultraviolet C , hedder Robert J. MacNeal , MD . Disse forskellige UV lys har forskellige skadelige virkninger på mennesker . Værnemidler, hatte og solcreme kan hjælpe med at minimere de skader forårsaget af UV- lys

Du skal bruge: .
Hængende stænger
. Gardiner .
Skala.
Højde diagram .
Vision diagram .
Skrivebord område .
Computer .
Telefon .
Frysere.

Hudskader


Skin kan tidligt pga UV lys. UV-lys er også ansvarlig for rynker , uregelmæssig pigmentering , rødme og en læderagtig , ru hud tekstur , hedder Robert J. MacNeal , MD . Medium bølge UV-B stråling fra sollys udgør den største risiko , da det får huden brænder . Selv om UV-C stråling på grund af sollys er fanget i ozonlaget , kan det findes i visse menneskeskabte UV kilder , hedder det canadiske Center for Arbejdsmiljø og sikkerhed .

genetiske skader


Obligationer i DNA kan brydes på grund af UV-B lys . Dette skyldes, at DNA absorbere den energi , der opstår i at optage UV-B lys . Selv om mange DNA- brud reparere sig selv , eventuelle genetiske skader , der er tilbage brudt kan føre til hudkræft , ifølge NASA Advanced Supercomputing Division .

Eye Skade


Forskning har vist, at sandsynligheden for at udvikle visse grå stær stiger med UV -stråling Hedder det amerikanske Environmental Protection Agency ( EPA ) . Grå stær form , når et tab af gennemsigtighed i øjet linse giver forplumret vision . Grå stær udvikling er mere sandsynligt hos befolkninger, der lever ved høje højder og lavere breddegrader , hedder det i NASA Advanced Supercomputing Division . Pterygium indebærer væv vækst, som blokerer vision . Hudkræft omkring øjnene og macula degeneration kan også forekomme .

immunsuppression


EPA fastslår, at overeksponering for strålingen virkningerne af UV-lys har vist sig at undertrykke det menneskelige immunsystem . Folk i alle hudfarver kan være sårbare over for disse virkninger , som omfatter immunisering svar nedskrivninger og negative reaktioner på visse former for medicin .

Kræft

En ud af fem amerikanere vil udvikle hudkræft i deres liv , hedder det i EPA . Melanomer er den mest alvorlige hudkræft og mange dermatologer mener, at der er en sammenhæng mellem solforbrændinger som et barn og melanom udvikling senere i livet . Ikke-melanom hudkræft er mindre dødbringende , men stadig give sundhedsmæssige problemer og vansiring . Basalcellekarcinomer er de mest almindelige hudkræft tumorer og sjældent spredes.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.