aldersbegrænsninger for et varmt karbad

Børn yngre end 5 bør ikke bruge varmt bøtter , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse . En hot tub kan være farlig for et barn . Hvis et barn får lov til at komme i et varmt karbad , han skal være under opsyn af en voksen på alle tidspunkter. Børn kan få deres kropsdele fanget i badekar samt deres sammenfiltrede hår , som kan føre til drukning og død , konstaterer det amerikanske Consumer Product Safety Commission . Ældre mennesker har også brug for at gå videre med forsigtighed , når du bruger et varmt karbad

Børn


Når varmt karbad ikke er i brug , en aflåst sikkerheden dække behov for at være på plads. Hår entanglement , som kan føre til døden , kan opstå, når en persons hår er suget ind suge montering i hot tub, trækker den pågældende persons hoved under vand . Hår kan også blive viklet ind i afløbet dække så håret og afløb er trukket gennem afløbet . Kontroller at se, om din drain dække opfylder sikkerhedskravene , som forhindrer dette i at ske . Hvis din afløb dække mangler , må du ikke bruge hot tub . Legemsdele kan blive fanget i suge af afløbet . Dette har forårsaget død og disembowelment . En kuppelformet afløb og to salgssteder for hver pumpe er nu påkrævet.

Overvejelser


Hvis vandet er for varmt , kan dette medføre, at folk falder i søvn og drukner . Hertil kommer , kropstemperatur , når der rejses det kan resultere i hedeslag og død . Vandet bør ikke være varmere end 104 grader F. Ældre mennesker og børn er i fare for overophedning , bemærker Arthritis Foundation .

Ældre


Hvis du er en ældre person , brug boblebad med omhu . Hvis du har et svagt immunsystem og er modtagelige over for bakterier du ville være klogt at undgå hot tub badning , fordi der kan være et højt indhold af bakterier i et varmt karbad . Opholder sig i et varmt karbad for lange, kan forårsage nogen , men især en ældre person , til overophedning og dette kan føre til døden .

Specifikke


Ifølge Dr. W. Gifford Jones , bakterien Mycobacterium avium har en speciel forkærlighed for boblebad . Denne bakterie er relateret til de bakterier , der forårsager tuberkulose . Hvis denne kim kommer ned i lungerne , via bobler denne form i det forurenede vand, så brast , når de stiger til overfladen af varmt karbad , udlevering bakterierne i luften , kan du lider af trykken for brystet , kulderystelser og feber , træthed , åndenød og en våd hoste . Hvis dit helbred allerede er kompromitteret af alder eller sygdom dette kunne være en farlig situation .

Ustabil på alle alderstrin

Hvis du har kredsløbsproblemer , lavt eller højt blodtryk , hjerte -eller lungesygdom , eller er gravid , så spørg Deres læge , hvis det er tilrådeligt for dig at komme i et varmt karbad , uanset din alder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.