arbejdssikkerhed revision tjekliste

Sikkerhed er et vigtigt anliggende for de fleste virksomheder , især i de industrielle branchen . De fleste industrielle virksomheder vil regelmæssigt sikkerhedsmæssige revisioner for at sikre , at arbejdsmiljøet er så sikker for medarbejderne som muligt . Denne revision hjælper også at afsloere sikkerhedsmæssige betænkeligheder , at de ansatte måtte have . For at sikre , at alle sikkerhedskrav emner behandles , vil mange virksomheder udstede en industriel sikkerhed revision tjekliste til tilsynsmyndighederne og ledere .

Er maskinen fungerer korrekt ?


I et industrianlæg de maskiner, der anvendes til at konstruere produkt kan også være en sikkerhedsrisiko for de ansatte . Ved udførelse af en sikkerhed revision , er det vigtigt at revurdere niveauet for funktionaliteten af disse maskiner for at sikre, at de er så sikre som muligt for medarbejderne at bruge . Tilsynsmyndigheder bør være opmærksomme på eventuelle fejl og klart mærke potentielle farer ved at bruge maskiner til medarbejderne . Alle maskiner funktionsfejl skal indberettes straks til sikkerheden vejleder for reparation eller udskiftning , før det bliver brugt af en medarbejder igen .

medarbejderuddannelse


Hver tilsynsførende bør bemærke , om ikke alle medarbejdere i deres ansvarlige har gennemgået sikkerhedsuddannelse . Denne uddannelse bør stilles til rådighed for alle medarbejdere og skal illustrere potentiale på jobbet farer , hvordan man forebygger dem , og selskabet protokol i tilfælde af en ulykke eller nødsituation . Medarbejdere , der ikke undergår sikkerheden uddannelse kan ikke være bekendt med alle de potentielle farer ved at arbejde i et industrielt anlæg , som kan medføre personskade .

Forebyggende Sikkerhedsforanstaltninger


Bemærk også forebyggende sikkerhedsforanstaltninger , såsom udstationerede skilte og tegn , samt obligatorisk personlige værnemidler for medarbejdere , er på plads . Beskadiget eller manglende tegn bør straks udskiftes og nye skal henføres til nogen umærkede sikkerhedsproblemer . Medarbejdere skal gøres opmærksomme på , hvilke personlige værnemidler deres job kræver , og selskabet skal have et system på plads til at bidrage til at give dette udstyr til deres medarbejdere på lidt eller ingen omkostninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.