brand Survival Guide

I USA i 2008 , var der 1. 451. 500 rapporteret brande , ifølge National Fire Protection Association . Dødsfald i alt 3. 320 , med skader såsom røg indånding og brænder alt 16. 705 . Brande forekomme i en række steder , såsom huse , hoteller og skove . Med hver type af brand , er det vigtigt at vide nogle tips om overlevende med henblik på at undgå at blive en brand ulykke

Escape Ruter


Når en brand opstår , kan en flugt plan være nøglen til at overleve , især i hjemmet . Fire Marshal 's Public Fire Safety Council anbefaler at have en plantegning udarbejdet af dit hjem og mærkning af planen med to flugtveje for hvert rum i huset . Øve disse flugtveje med familie og huske dem, vil hjælpe dine chancer for overlevelse , hvis en brand nogensinde starter i dit hjem . Hvis en brand opstår , skal du bruge den planlagte flugtveje for at komme ud . Hvis ruten er blokeret , mål for den alternative rute .

Survival Tips


Smoke udgør en farlig hindring , når de forsøger at overleve en brand . FEMA , Federal Emergency Management Agency , anbefaler kravle i tilfælde af en brand . Røg og varm luft både stige , og kravlende nedsætter chancerne for at indånde røg . Når du kommer til en dør , skal du undersøge , om døren , dørhåndtaget og slå mellem døren og dørkarmen er varme ved hjælp af bagsiden af din hånd ; ved hjælp af din håndflade kan forhindre dig i at undslippe korrekt, hvis døren viser sig at være varm <. br />
Hvis døren er cool , skal du sørge for din flugtvej er ublokerede først , derefter kravle hurtigt for det , tage sig at lukke døren bag dig . Hvis ruten er blokeret , skal du vælge en anden rute som vinduet . Hot døre betyder, at ilden er i nærheden , og døren ikke må kunne åbnes , i dette tilfælde , enten flygte gennem et vindue eller , hvis vinduet er blokeret , hænge en hvid eller lys ark ud af vinduet for at advare brandfolk , at du er inde . Forblive lav til jorden og vente på hjælp. Hvis tøjet fangster i brand , skal du bruge stop , drop og rul metode til at slukke flammerne .

Survival Værktøjer


Nogle værktøjer er nødvendigt i forvejen for at overleve en brand . Boliger skal være udstyret med en røg og brand alarm . Disse alarmer alarm beboerne til at tilstedeværelsen af en brand , der giver dem mere tid til at undslippe i tilfælde af en brand . FEMA foreslår kontrollering af elektriske ledninger i et hjem , og som har ordentlig skorsten isolering . Sleeping med døre lukkede , vil hjælpe med ild overlevelse så godt, som døre hjælpe med at holde ild ud af et rum . Boliger skal have brandslukkere på hånden , og dem, der bor i hjemmet , bør vide, hvordan man bruger dem .

Skovbrande


Skovbrande kræve en anden overlevelse metode , da de er i større åbne områder . På hjemmesiden Survival Emner bemærker , at skovbrande rejse hurtigere end mennesker kan køre , så korrekt overlevelse taktik er nøglen . Prøv at få adgang til vejen eller en strøm til at flygte. Da brande rejse hurtigere op ad bakke , rubrik downhill kan øge dine chancer for overlevelse . Find et område med relativt lidt brændbart vegetation , ligesom vandområderne, stenede områder eller veje . Forblive lav til jorden , da flammer og røg stige . Derefter rejser vindsiden for at undslippe .

Hotel Brande

Hotel brande fange mange mennesker med bukserne nede , i henhold til HVAC Building Control Brandsikkerhed hjemmeside . Svarende til hus brande , kræver hotel brand overlevelse vide ordentlig udgange , og som har en plan på plads . Kontroller plantegningen for hotellet , når du ankommer på dit værelse og notér udgangene . Sørg for, at dit hotelværelse nøgle er et sted , der er let tilgængelig i tilfælde af brand sker , når du sover . Hvis brandalarmen lyder , skal du teste døren med bagsiden af hånden for varme . Hvis der er varme , skal du lade døren lukket, og begynde at sætte våde håndklæder under døren . Hvis døren ikke er varm , flugt som planlagt , at holde lav til jorden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.