formaldehyd og formalin uddannelse inden for sikkerhed

Formaldehyd er et naturligt forekommende element i miljøet . Det sker i form af en gas ved stuetemperatur og har evnen til at konvertere til afledte former , der ofte anvendes til industrielle løsninger . En af disse er formalin , en vandig opløsning , der indeholder formaldehyd samt methan for oxidation . Både formaldehyd og formalin er potentielt farlige for menneskers og dyrs sundhed , sikkerhed og uddannelse er nødvendig for dem , der håndterer disse stoffer

Formaldehyd Safety Training


En af de mest almindelige og historiske anvendelser af formaldehyd er som en konservering af organisk væv . Det har været brugt til balsamering processer i mange år , og det er også brugt i forskningslaboratorier , hvor væv er ofte brugt som et forsøg prøve . Forskningspersonale modtage uddannelse inden for sikkerhed , før de får lov til at håndtere formaldehyd . Dette omfatter læsning og forstå det materiale sikkerhedsdatablad ( MSDS ) , som alle producenter leverer. MSDS oplysninger om formaldehyd omfatter beskytte kroppen ved at bære beskyttelsesbriller , nitril handsker lavet af slidstærk syntetisk latex og ordentligt spændt kitler .

formalin Safety Training


Anvendelsen af formalin i laboratorier omfatter væv bevaring samt desinfektion og sterilisering . Overflader og beholdere , der anvendes til opbevaring og studere rutinemæssigt desinficeret med formalin i en lavere blandingsforhold end løsninger , der anvendes til væv konservering (ca. 10 procent sammenlignet med 70 procent fortynding , henholdsvis) . Sikkerhedsuddannelse for personer, der håndterer både formalin og formaldehyd i laboratorier fokuserer på ventilation . Arbejdsområder , hvor disse løsninger er håndteret kræver brug af et stinkskab , en mekanisk anordning , der omfatter en fan til at fjerne giftige dampe , når formalin eller formaldehyd anvendes .

OSHA Sikkerhedskrav


De , der håndterer formaldehyd og formalin regelmæssigt skal Følg OSHA krav der beskæftiger sig med eksponering tidsfrister . Dette er vigtigt, især i industrielle miljøer , hvor medarbejderne vil blive udsat dagligt til disse kemikalier som led i deres almindelige arbejde . Den maksimale tid, en arbejdstager skal udsættes i henhold til OSHA standarder er kategoriseret efter deres tilladte grænseværdi ( PEL ) : 15- minutter kortvarig eksponering ( STEL ) med en opløsning på 2,0 dele per million (ppm ) og otte-timers-vægtede gennemsnit ( TWA ) eksponering på 0,75 ppm .

Relaterede Safety Training


Formaldehyd og formalin anvendes i mange industrielle miljøer , bortset fra medicin og forskning . Fødevareindustrien er en industri , hvor disse stoffer anvendes , og sikkerhed undervisning er nødvendig for arbejdstagere , der håndterer dem . Dette gælder ikke kun for den ansatte selv , men at den mad , de arbejder med , såsom levende fisk . Formalin anvendes til at dræbe parasitter på fisk , der skal behandles til fødevarer. En af de farer af formalin er, at det fjerner ilt fra en vandmiljøet. Det er også dræber alger , som er vigtige kilder til ilt samt ved hjælp af fotosyntese . Sikkerhed uddannelse omfatter undgå ekstreme temperaturer til lagring formalin . Temperaturer under 40 grader Fahrenheit oprette paraformaldehyd , som er meget giftigt og dræber fisk på kontakt . Toksiciteten også stiger, når der lever i vand temperaturen overstiger 70 grader Fahrenheit .

Andre Safety Training Fakta

The Environmental Health and Safety Organisation ( EHSO ) , et datterselskab agentur OSHA , indeholder oplysninger om formaldehyd sikkerhedsuddannelse. Ifølge den EHSO hjemmesiden , enhver ansat, som udsættes for formaldehyd koncentrationer på 0,1 eller derover skal modtage træning mindst en gang om året i korrekt håndtering af dette stof . De henviser også til informationer fra OSHA om sikkerhedsuddannelse i håndteringen spild . Dette omfatter kræver arbejde steder at tilbyde undervisning i hvordan man bruger øjenvaskestationer , håndholdte vand-dispensering udstyr og nødhjælp bærbare bruser enheder , når formaldehyd kommer i kontakt med huden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.