helikopter sikkerhedsprocedurer

Helikoptere undertiden være et alternativ til at flyve i en flyvemaskine . De anvendes ofte af de retshåndhævende myndigheder, militær , paramediciner transporter og nyheder stationer på grund af deres manøvredygtighed og nem landing /take- off . På grund af forskellene i drift , og fordi helikoptere , i modsætning til flyvemaskiner kan flyves let med døre og vinduer åbne , er der forskelle samt nogle ligheder i de sikkerhedsprocedurer for helikoptere og flyvemaskiner .

Hovedtelefoner


Flying i en helikopter som regel kræver , at beboerne slid eller anden form for hovedtelefonerne, mens ombord . Disse hovedtelefoner er designet til at beskytte din hørelse fra de høje operationelle støjen fra helikopteren . De er også give passagererne mulighed for at tale med hinanden, mens inflight samt at kommunikere via radio med flyve tårn og køretøjer . Det er vigtigt at placere disse hovedtelefoner sikkert over ørerne , inden helikopteren start . På grund af manglende kabinetrykket sammen med den støj , vil disse hovedtelefoner med til at beskytte dine ører når de flyver. Misbrug af hovedtelefoner kan føre til høretab og trommehinden skade .

Sikkerhedsseler


I modsætning til flyvemaskiner der er generelt ikke meget plads at bevæge sig rundt i , mens ombord en helikopter . Det er vigtigt at holde din sikkerhedsbælte sikkert fastspændt til enhver tid og til at blive siddende , mens helikopteren i luften . Større helikoptere såsom militære køretøjer kan have mere plads til at gå rundt i , men er stadig farlig på grund af den høje vind og pludselige ændringer i retning af, at en helikopter kan tage . Iført din sikkerhedssele på alle tidspunkter kan medvirke til at holde dig og andre passagerer sikkert fra legemsbeskadigelse fra at falde .

løse genstande


Fordi helikoptere har sådan en høj manøvredygtighed , og fordi de kan betjenes med døre åbne , Det er vigtigt at sikre , at alle løse genstande korrekt sikret og lagret før take- off , og at de bliver på plads under flyvningen . Ingen løse genstande skal tilgås under flyvning på en helikopter , fordi chancen for, at de kunne falde i hele kabinen eller blive fejet ud af helikopteren , forvolder skade for alle på jorden.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.