høreprøve tips

høretest er almindeligvis gives til børn og voksne til at fastslå, hvor godt den enkelte kan høre og vurdere, hvorvidt de har brug for høreapparat . Mens du sandsynligvis vil gøre dit bedste på denne test , er det vigtigt at huske, at det simpelthen er bestemt til at afgøre, om du har brug for høreapparat . Hvis du kæmper med hørelsen , er en test af denne type er det første skridt mod at få det medicinske hjælp , du behøver.

Undgå høje lyde


Cigna Healthcare rapporter om, at dem, der høreprøver bør undgå høje lyde i 16 timer før deres test tid . Eksponering for høje lyde , som dem hørte ved sportsbegivenheder eller til koncerter , kan midlertidigt kvæle din hørelse og føre til en forkert læsning på din hørescreening . Hvis du har været udsat for høje lyde kort før du tager din vurdering , underrette den enkelte forvaltning testen , så han kan tage dette i betragtning ved fortolkningen af dine resultater .

Lyt omhyggeligt


I de fleste hørelse screeninger , bliver deltagerne bedt om til at sætte på et sæt hovedtelefoner , og reagerer, når de hører toner . Disse toner kan være ganske svært at samle op . Når du tager din høreprøve , give fuld opmærksomhed til den aktuelle opgave . Nogle finder det nyttigt at lukke øjnene , mens de lytter . Dette hjælper til at undgå distraktion .

reagerer, når du tror du høre en lyd


Fordi nogle lyde , du hører under din hørelse test kan være svag , kan du ikke være sikker på, at du hørte en tone på alle . For at sikre, at du ikke går glip af mulige korrekte svar , svare hver gang du tror , du hørte en lyd . Efter al sandsynlighed , har du høre en svag tone , så dit svar er berettiget . Hvis du ikke i virkeligheden hører en støj , vil denne falske reaktion være indregnet i din vurdering alt .

svare sandfærdigt


Der er ingen måde at narre en høreprøve . Hvis du ikke kan høre tonerne og blot forsøge at gætte , vil testen administrator kunne afgøre dette . Den person der giver testen ved, hvornår toner lyde , så hvis din reaktionsmønster ikke stemmer overens med tonen mønster , vil hun være i stand til at afgøre, om du ikke er gætteri.

Slap

Der er ingen grund til at understrege om en høreprøve . Hvis du har brug hørelse hjælp , vil denne test identificere dine behov , og du vil modtage bistand til at høre til de bedste af dine evner . Hvis du ikke har brug for hjælp , vil din score på testen sandsynligvis afspejler din hørelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.