hus sidespor og miljøet

Sidespor , også kaldet beklædning , spiller både en funktionel og en æstetisk rolle i hjemmet bygning . Sidespor ser attraktivt ud , og tilføjer at det samlede indtryk af et hjem . Det tjener også til at beskytte de strukturelle elementer i hjem fra vejr og fugt . Der er mange forskellige typer af sidespor til rådighed , hver med sin egen indvirkning på miljøet. Længerevarende , lavere forurening sidespor kan hjælpe med at reducere et hjem økologiske fodaftryk

Holdbarhed


Jo oftere sidespor skal udskiftes , jo større dens indvirkning på miljøet vil være. Forskellige typer af sidespor tilbyder forskellige niveauer af levetiden . Træ sidespor , for eksempel , giver mellem 25 og 75 år af livet , afhængig af hvor godt det vedligeholdes . Ifølge Minnesota Green Affordable Housing Guide , kan fiber-cement sidespor , der ser meget gerne træ , der forventes at vare op til 50 år. Aluminium sidespor varer mellem 20 og 50 år, mens vinylbeklædning kan forventes at vare i omkring 25 år . Fiberplader sidespor , som er lavet af komprimeret jord træ , varer kun omkring 10 til 25 år . Komposit sidespor materialer lavet af træ og plast kan forventes at vare 20 til 30 år .

Footprint


Alle sidespor kræver materialer og energi til at producere og skaber mindst nogle former for forurening . Træ sidespor bruger mindst energi i produktionen og har en forholdsvis lav miljøbelastning, hvis træet bæredygtigt blev høstet . Aluminium, fibercement og vinyl alle bruger en relativt høj procentdel af energi . Vinyl producerer også væsentlig forurening under dets fremstilling og kan fortsætte med at sive forurenende stoffer i løbet af sit liv . Composite sidespor og fiberplader kan laves af genbrugsmaterialer , men er også lidt energikrævende .

Vedligeholdelse


Vedligeholdelse krav sidespor kan også påvirke dens indvirkning på miljøet . For eksempel kræver vinyl , aluminium og fiberplader lidt at ingen vedligeholdelse-de behøver kun at blive renset fra tid til anden . Mange træsorter sidespor , dog kræver regelmæssig maleri og pleje . Hvis de ikke er passet korrekt , vil de nedbrydes hurtigere og kræver udskiftning tidligere . Fibercement sidespor kan også kræve rutinemæssig maleri og pleje . Boligejere bør også overveje de miljømæssige effekter af maling , bejdse og andre beskyttende belægninger til deres sidespor .

Genbrug


Nogle sidespor materialer kan genbruges , når deres levetid er færdig . Aluminium sidespor , for eksempel , er let at blive til nye sidespor eller andre aluminiumsprodukter. Sektioner af træ beklædning kan fjernes og genbruges i andre områder af hjemmet , når den beskadigede del fjernes . Fibercement sidespor kan efterslibes og bruges som fyld i andre cement , men det er ikke almindeligt genanvendes . Vinyl , komposit og fiberplader er meget vanskeligere at genvinde og ofte ender i lossepladsen .

Nem reparation

Det er mere miljømæssigt forsvarligt at reparere sidespor , når det er beskadiget , end det er at erstatte det , men ikke alle sidespor er nem at lave . Fjernelse dele af beskadigede træ uden re-sidespor et hjem er nemt, og mindre skader kan simpelthen være fyldt og malet. Vinyl og aluminium er svære at reparere uden større justeringer , dog . Komposit-og fiberplader sidespor forbundet med lignende problemer . Røre op fibercement sidelinje er sværere end at reparere træ , men er lettere end aluminium og vinyl .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.