hvad er de farer af spildevand backups ?

Kloak- affald er sammensat af forskellige materialer og spildevand . Spildevand kan indeholde klor , sæbe , ekskrementer , olier ( såsom motor olie og madolie ) , sanitære produkter og mange andre skadelige affaldsstoffer. En af de største bekymringer en spildevand sikkerhedskopi er alle sygdomsfremkaldende mikroorganismer , som kan frigives . Uden en hurtig oprydning af spildevand , udsættelse for skadelige stoffer kan føre til sygdom

Du skal bruge: .
bøjlestænger
Gardiner .
Skala.
Højde diagram .
Vision diagram .
Skrivebord område .
Computer .
Telefon .
Frysere.

E. coli Enterococcus


E. coli er en bakterie der almindeligvis findes i tarmen skrifter af dyr og mennesker . Kommer i kontakt med E. coli kan forårsage en infektion , der fører til alvorlig diaré og mavekramper . Enterococcus findes i tarmen skrifter af mennesker , såvel som i de kvindelige kønsorganer . Enterococcus infektioner kan forårsage feber og urinvejsinfektioner . Hvis en Enterococcus bakterie kommer ind i blodbanen , kan alvorlige komplikationer medføre som meningitis og skader på hjerteklapper .

indånding og indtagelse


Bakket op spildevand kan resultere i oversvømmelser affald i dit hjem . Ifølge Environmental Molecular Sciences Laboratory Analytisk , er det muligt at inhalere smitstoffer . Når mikroorganismer bliver frigivet fra en spildevand sikkerhedskopi , kan forurenede partikler frigives til luften . Hvis disse partikler er forstyrret, som i en ren -up proces , kan partiklerne blive indåndet . Røre ved forurenet affald uden at vaske hænderne , udgør også en risiko . Hvis du gnider dine øjne, næse eller mund , kan forureninger indtaste disse overflader og forårsage sygdom .

Gastroenteritis


Gastroenteritis er en virus , der kan kaste i menneskelig fækal affald . Kommer i kontakt med spildevand forurenet med virus kan forårsage betændelse i dine tarme og mave . Gastroenteritis kan forårsage kvalme , opkastning , svær diarré og kramper . Du kan udvikle en feber med gastroenteritis . Ifølge Mayo Clinic , bør du søge læge, hvis du har diarré og opkastning , der varer et par dage , har en feber på mere end 101 grader F eller hvis De udvikler andre bekymrende symptomer .

sårinfektioner


Hvis du har et sår på huden og forsøge at fastsætte en kloak backup , bliver din såret udsat for skadelige bakterier . Bakterier kan komme ind i såret og forårsage infektion . Holde et sår , der er omfattet , når du håndterer en spildevand bekymring kan hjælpe med at forhindre en infektion . Men det er vigtigt, at jeres sår renses grundigt med sæbe og vand efter at være kommet i kontakt med spildevand affald . Lægehjælp er nødvendig , hvis dræning , rødme og inflammation udvikle , eller hvis der hævelse opstår .

Oprydning

Jo hurtigere en kloak backup er taget hånd om , jo mindre en risiko der er for forurene eksponering . Minimering kontakt med spildevand affald kan også mindske risikoen for infektion . Områder forurenet med spildevand , bør grundigt desinficeres for at forhindre spredning af sygdommen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.