hvad er en afgrøde rådgiver ?

Beskær rådgivere besidder de færdigheder og viden, der anvendes til at rådgive avlerne om forskellige værktøjer og ressourcer at vedligeholde afgrøder . De er også ansvarlige for at holde trit med de nyeste trends og teknologi i stigende landbruget. Rådgivere er typisk skal have en grad og forskellige certificeringer . De er ansat af selskaber , små virksomheder og private avlere

Betydning


Beskær rådgivere betragtes eksperter på området for dyrkning og . opretholdelse afgrøder . De er dygtige i agronomi og landbrug . Ud over fire år grader , forventes de at tilegne certificeringer specifikt inden for afgrøde rådgivning , og de forventes at have indsigt i træk , frø , kemi viden , agronomi , skadedyrsbekæmpelse og plantefysiologi .

Uddannelse


Beskær rådgivere er uddannet i en række forskellige områder. Nogle af deres foretrukne bachelorgrader er i agronomi , landbrug , erhvervsliv og biologi . Agronomi og landbrug er de to øverste fagområder for afgrøde rådgivere .

Agronomy er studiet af videnskaben om afgrødeproduktion . Programmet består af kemi , biologi og fysik . Nogle avancerede kurser kan omfatte plantebiologi , skadedyrsbekæmpelse , økologi og meteorologi . Graden selv er at forberede en studerende til at arbejde i driftsmetoder , genetik , landbrug og planteforædling .

Landbrug programmer fokuserer på studiet af miljøet , landbrug , jord og andre elementer i forhold til afgrøder og naturen .

Certificeringer


Ud over fire år uddannelser , der er certificeringer specifikt rettet mod afgrøden rådgive feltet . For eksempel tilbyder American Society of Agronomi fire certificeringer i afgrøde rådgivning , som omfatter Certified Crop Adviser ( CCA ) , Certified Professional Agronom ( CPAG ) , Certified Professional jord Scientist CPSS ) og Certified Professional Jord Classifier ( CPSC ) . Der er forskellige vegetabilske rådgiver programmer spredt over hele USA .

Hvem bør Bliv certificeret


Beskær rådgivere , der rådgiver avlerne om dyrkningspraksis og landbrug betragtes kandidater til certificering . Ifølge den amerikanske Society of Agronomi , foretrækker landmænd og arbejdsgivere certificeret afgrøde rådgivere . Programmer er typisk designet for alle, der gør pesticid , næringsstof eller miljømæssige anbefalinger til producenterne , forhandlere , distributører , konsulenter , applikatorer eller fabrikanter .

Job Detaljer

Beskær rådgivere kunne lejes af private avlere , virksomheder og selskaber . Nogle af deres job opgaver omfatte gennemførelse af forretningsplaner , lagerstyring , salg og fremme produkter , uddannelse , EU's forbindelser med avlerne , der giver sagkyndig information til avlere og analysere kundernes behov . De er også ansvarlige for forvaltningen og udvikle forbindelserne med andre rådgivere og holde op med teknologi og tendenser i beskæring branchen . Afgrøde rådgivere kan også have en vis viden inden for markedsføring , salg og finans.

Løn

Som i 2010 var den gennemsnitlige løn for certificeret afgrøde rådgivere er $ 63,000 , som varierer baseret på placering , erfaring og fordele .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.