hvad er faren ved at bruge en luftslange til at rense en person ?

Luftkompressorer er et almindeligt syn i autoværksteder , træ butikker og mange forskellige typer af fabrikker . Trykluft anvendes til en række funktioner , herunder drift luftdrevne værktøjer og til rengøring off maskiner . Der er mange farer forbundet med komprimeret luft , der kommer i kontakt med den menneskelige krop . Slangen styrker ud luft ved høj hastighed og under nok kraft til at forårsage alvorlig personskade eller død, hvis det rammer dig i det forkerte sted .

Blå mærker


I det mindste , kan en lille brag af trykluft forårsage moderat til svær blå mærker . Blot at bruge en kompressor slange til at rense dine hænder kan efterlade dig knust for en uge . Jo højere lufttrykket er indstillet , jo værre din skader kan være.

Blindness


En hurtig brag af komprimeret luft i området øjet er nok til at " poppe "din øjeæble ud af stikkontakten . Den okulære nerver kan blive beskadiget efter reparation og permanent blindhed kan blive resultatet .

Døvhed


Trykluft på en afstand af 4 inches og ved 40 PSI bærer strøm nok til at sprænge din trommehinde og give varige døvhed .

indre kvæstelser


Din indre organer kan tage et kæmpehit fra en malplaceret brag af komprimeret luft . Indre blødninger og brud kan skyldes trykluft , der frigives på vitale områder.

emboli

Hvis du har en klippe eller pause i huden og høj drevet komprimeret luft ledes ind i det , kan resultatet blive en luft boble eller emboli i din blodbanen . Når en blodprop gør sin vej til den lille blodkar i hjernen , der er en chance det kunne sprænges , og du kan dø .

Bristet Lunger

dine lunger er afgørende for at opretholde livet , og de fine foret kan blive beskadiget eller endog bristede om trykluft er frigivet i eller i nærheden af munden . Hvis dine lunger sprænges , vil din krop hurtigt blive sultet for ilt og død vil snart følge efter.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.