hvad er sundhedsmæssige sikkerhed revision gp praksis i dk ?

Health and Safety Act 1974 er den paraply stykke lovgivning, der omfatter alle arbejdspladser i Storbritannien siden af denne er en lang række anden lovgivning , der skal anvendes til GP praksis . En revision vil undersøge, om alle de sundheds-og sikkerhedslovgivning og forordninger bliver overholdt . Dette bør bidrage til at forebygge ulykker , og efterfølgende erstatningskrav mod NHS Primary Care Trusts

Farerne


Mange mennesker deltager i GP praksis dagligt. Nogle af disse patienter kan sprede infektionen . Andre kan være nødvendigt at blive hjulpet til og fra bygningen eller til og fra behandlingen sofaer . Nogle patienter kan være aggressive eller under indflydelse af narkotika eller alkohol . Udstyr og medicin vil blive gemt i bygningen . Brugen af computere og skærme vil være fremherskende . Adgang for handicappede og brandsikkerhed foranstaltninger skal være på plads . En overordnet risikovurdering overvejer alle disse områder skal være på plads .

Funktion


Den revision, der bør udføres uafhængigt af hinanden, ser på alle aspekter af GP praksis fra det synspunkt af generel sikkerhed på arbejdspladsen til specifikke risici forbundet med en GP praksis . Disse vil relatere til antallet og typen af person, der deltager i bygningen og eventuelle farer dette kunne til stede . Et godt eksempel på dette kunne være at kontrollere, om denne praksis har en politik om at behandle patienter, som deltager , der er psykisk syge og foruroligende andre i venteområdet .

Politikker og risikovurderinger


Revisionen skal kontrollere , at risikovurderinger er på plads og også jævnligt revideres og ajourføres . en række politikker og procedurer bør også være på plads . Dette bør omfatte en politik for opbevaring af narkotika eller udstyr . Her bestemmelserne om kontrol med sundhedsskadelige stoffer ( COSHH ) lovgivning skulle følges . Alle medarbejdere skal have sundhed og uddannelse i sikkerhed , og dette bør optages på en log . Nogle af denne uddannelse , for eksempel , er manuel håndtering obligatorisk .

sikker praksis


For at politikker og risikovurderinger til at betyde noget alle medarbejdere skal inddrages i deres udvikling og overvågning, og revisionen vil tjekke dette. Alt personale vil blive bedt om spørgsmål af revisorerne .

handlingsplaner

Revisionen er ikke afslutningen af processen . En rapport vil blive udarbejdet af revisorerne og skal læses af alle medarbejdere . Der vil være områder for forbedringer , og disse vil blive præsenteret i form af en handlingsplan , eller handling point . Disse udgør et vigtigt udgangspunkt for den næste revision, som vil kontrollere, om disse er blevet opfyldt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.