hvordan man beregner blødgører

Ifølge ASTM internationale , infrarød spektroskopi ( IR spektroskopi ) er en standardiseret måde til beregning af blødgører indhold i en prøve af plast . Brug af en computer til at sammenligne spektret af et stykke af blødgjort plast analyseret med en infrarød spektrofotometer eller spektrometer med en spektral bibliotek , der omfatter forskellige plast blødgjort med forskellige mængder af plastizicers , kan du beregne mængden af blødgører , at din prøven indeholder . Infrarød spektroskopi er en hurtig og ikke-destruktiv metode til beregning af blødgører i dine prøver .

Du skal bruge:
Infrarød Spectrometer
. Plasticizer spektral bibliotek database .


1 .

Forbered og proeven anbringes i din infrarøde spektrometer til analyse i henhold til dit instrument 's standardprocedure . Ideelt set , hvis det spektrometer , du bruger, er udstyret til svækkede total refleksion ( ATR ) , meget lidt prøveforberedelse er påkrævet , som du kan trykke på næsten enhver størrelse prøve på ATR krystal .
2 .

Hent det infrarøde spektrum af prøven ved hjælp af infrarøde spektrometer computer-baseret software . Igen , bør dette skridt skal udføres i henhold til analysator standardprocedure . En populær metode er at tage flere scanninger af din prøve og har software udarbejder et gennemsnit af alle scanninger .
3 .
Sammenlign erhvervede infrarøde spektrum af din prøve mod denne af blødgøringsmiddel reference spektral bibliotek . Baseret på forskellige de infrarøde bølgelængder , vil biblioteket return " bedst matcher " til din prøve .

4 .
Beregn blødgører indholdet af din prøve ved at bemærke de egenskaber af de bedste match fra blødgører spektral reference bibliotek . For eksempel , hvis du har en blødgjort stykke polyvinylchlorid og det bedste match i biblioteket er en henvisning spektrum med en 30 % blødgøringsmiddel indhold , kan du beregne din prøve for at have 30 % blødgører indhold .

Tips og advarsler


 • Nøjagtigheden af beregningen af blødgøringsmiddel med denne metode afhænger af flere faktorer , chef blandt dem er den magt dit instrument og størrelsen af din reference bibliotek . Du skal arbejde med en person med erfaring med at bruge infrarød spektroskopi at opnå de mest pålidelige resultater .
 • Denne metode er også ideel til bestemmelse af type blødgører i din prøve .
 • Spektrometre bruge laserlys . Følg altid de lokale sikkerheds- politikker , når du arbejder med lasere i et instrument.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.