hvordan man designer en sundheds fair plan tidslinje

Sundhed messer er nyttige i at uddanne offentligheden om sundhedsrelaterede emner . De er også et effektivt redskab til at forbinde sundhedsfaciliteter med offentligheden. Planlægning af en sundheds- messe for dit samfund kan være en skræmmende opgave , men med den rette planlægning og indsats , kan du organisere et vellykket arrangement . Enkle retningslinjer vil hjælpe dig med at udvikle en tidslinje til at planlægge og udføre din egen sundhed fair

Du skal bruge: .
3- ringbind
Pjecer .
Indhyller .
Frimærker .


1 .
Organiser Deres udvalg . Udvalget bør have sit første forberedende møde mindst et år før tidspunktet for sundhedsundersøgelsen messen. Du bør mødes med Deres udvalg mindst seks gange før begivenheden med det første møde finder sted mindst seks til 12 måneder før de sundhedsmæssige messen. Under mødet , bør udvalget træffe afgørelse om temaet , beliggenhed og datoen for sundhed messen. Sørg for , at du overvejer din målgruppe , når du foretager disse valg . Også , lave en liste over mulige udstillinger og aktiviteter , der vil appellere til din målgruppe . Evaluere denne liste , og udvikle et budget for sundhed messen.
2 .
Sikker forpligtelser . Mindst 3-6 måneder før sundhed fair , finde udstillere , som behandlere og frivillige til at arbejde ved arrangementet . Beslutte og sørge for tjenester såsom gratis helbredsundersøgelser og andre aktiviteter. Også reservere nogen leje udstyr , du behøver.

3 .
Bestil nødvendige materialer . Kontakt sundhedsorganisationer , såsom American Heart Association , at anmode om uddannelses -og reklamemateriale . Vær sikker på at informere de organisationer du kontakte , at du arrangerer en sundheds fair og anmode antallet af elementer , du får brug for . Også , oprette og udskrive plakater og flyers for at fremme sundheden messen. Sørge for udstyr ( såsom sækkevogne og trashcans ) og materialer ( som f. eks trash tasker og duge ) . Vær sikker på at give en skriftlig bekræftelse til din udstillere mindst tre måneder før sundhed messen.
4 .
offentliggøre begivenheden . Mindst en måned før de sundhedsmæssige fair , kontakt de lokale medier til at sørge for reklame . Også , skabe kabine tegn og et kort over messe for dine udstillere og besøgende . Konstruer et program og anerkende din udstillere , frivillige og donorer . Vær sikker på at oprette en liste over alle sidste minut emner, du stadig har brug for .
5 .

Finalize din plan . Ugen før de sundhedsmæssige fair , organisere dine registreringsprocessen og skabe navneskilte passende deltagere . Bekræfte alle deltagere og oprette en liste over opgaver for din frivillige . Oprette en kommandocentral på sundhed fair , så alle deltagere ved, hvor de skal gå for at få hjælp og information .
6 .
Opsætning sundhed fair mødested . Dagen før arrangementet , der er oprettet så mange borde og udstillinger som muligt . Label hver station og kabine passende i henhold til de kort, du har oprettet. Sørg også for, at alt udstyr er i orden . Test stikkontakter og audiovisuelt udstyr .
7 .
Åbn sundhed fair for besøgende . De sundhedsmæssige fair udstillinger og deltagerne skal sættes og klar mindst en time før dørene åbnes for offentligheden. Gør dig selv til rådighed for direkte dit frivillige og være sikker på nogen er altid klar til at indsamle registreringer og evalueringer fra dine besøgende . Vær opmærksom på antallet af personer, der deltager dit helbred fair , da du skal bruge et skøn over antallet af besøgende .

8 .
Send takkebreve . Efter sundhed fair , skal du sørge for at takke alle der hjalp til at gøre sundhed fair en succes . Medtage i din takkebrev en rapport af evalueringerne du har samlet ( hvis nogen ) og en anslået fremmøde nummer . Også sende disse rapporter til din lokale medier .

gode råd og advarsler


 • Hvis du planlægger en storstilet sundhed fair , skal du muligvis til at danne et underudvalg i tilføjelse til dit primære udvalg .
 • Det kan være nyttigt at udpege en co-stol til at hjælpe dig med at administrere alle de ansvarsområder organisere en sundhedsmæssig fair .
 • Bliv organiseret ved at holde alle dine kontaktoplysninger og andre vigtige dokumenter sammen i et 3- ringbind .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.