hvordan man kan købe genanvendt dæk gummi

De fleste amerikanere er afhængige af deres biler for at komme fra sted til sted , og denne praktiske mobilitet betyder, at en massiv række af dæk skal ske . Gummidæk kan være svært at genanvende , fordi den metode , som de er bygget på, forårsager mere sidesten gummi end folk ved hvad de skal gøre med . Nogle virksomheder har besluttet at hjælpe ved at tilbyde gummi produkter fremstillet af brugte dæk
1
Besøg et dæk sælger . for information om dæk lavet af genbrugte gummi . Dækkene er typisk mindre holdbare end dyrere , men de tilbyder en overkommelig og miljøfølsomme alternativ for dem at køre ved lavere hastigheder (og på glattere veje ) .
2 .
ringe rundt til lokale butikker og spørge om andre produkter fremstillet af genanvendt gummi . Steder som Wal-Mart og Target tilbyde tilfældige genanvendte produkter , herunder gulv måtter

3
Besøg en genanvendt gummi producentens websted-. EcoBusinessLinks er en-for en liste over virksomheder specialiseret i genanvendt gummi . Alternativt kan du bruge din foretrukne søgemaskine til at lede efter genvundne gummiprodukter . Der er nu masser af forskellige produkter , der er fremstillet af genbrugte dæk gummi , som gummimåtter , vejmaterialer , fragtcontainere , gulve og endda poser .
4 .
Hvis du finder et produkt, du ønsker online , kan hjemmesiden få information om , hvor du kan købe det i dit lokale område . Ellers vil du sandsynligvis nødt til at bestille den direkte fra producenten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.