hvordan man kan service brandslukkere

I en brand nødsituation , er det afgørende vigtigt at have en fuldt fungerende brandslukker . Servicering, også kendt som inspektion , en brandslukker er en simpel proces, der tager mindre end en time og kræver kun få forsyninger fra din side . Gennemfør følgende trin , og når en nødsituation strejker , føler tillid til, at din ildslukker vil være klar til at blive brugt

Du skal bruge: .
Brandslukker
Spand vand .
2 klude eller klude .
Opvaskemiddel .


1 .
Løft ildslukkeren op i begge hænder . Meddelelse om det er tunge eller lette . Hvis det føles tungt , er der en slukningsmiddel ( vand , skum , osv. ) indeni. Hvis det føles lys , kan ildslukkeren har været brugt før , og derfor skal efterfyldes med den rette agent , før det er klar til at blive brugt .
to .
Kig nøje med dine øjne se , om sikkerheden segl eller PIN-koden er knækket i toppen eller siderne af squeeze håndtag . Hvis de mangler eller er beskadiget , skal du sende ildslukker til reparation-enten til en professionel service eller din lokale brandvæsen skal fastsættes eller testes .

3
Visuelt kontrollere følgende dele til buler , rust , lækker , tilstopning eller andre skader . dåser , slange og mundstykke . Hvis du bemærker noget af ovenstående , skal du enten helt erstatte , rense eller reparere ildslukker .
4 .
Undersøg manometer . Dette er en cirkel-formet dial , der er placeret i nærheden af klemme håndtag og har en pil indikator . Sørg for, at trykket læser i den grønne farve zone eller i det mindste 150psi , hvis der ikke er farver . Noget mindre end dette betyder ildslukker skal re-tryk .
5 .

Let krat og rengøre snavset eller tilstoppet områder af slange og mundstykke dele ved hjælp af en fugtig klud og formelt sæbe ( opvaskemiddel fungerer godt ) . Vær sikker på at tørre disse dele tørre bagefter for at forhindre rustdannelse .
6 .
Bemærk , hvis betjeningsvejledningen er læselig, ansigt udad og er placeret , hvor du kan læse dem let .

7 .
Gennemfør en " rotation " check hver 30 til 60 dage på ildslukker , medmindre det er en vand-fyldt dunk . Gør dette ved at dreje beholderen på hovedet og ryste den forsigtigt at løsne pulver , der kan have sunket og pakket langs bunden . Bring dåsen højre side op igen og placere ildslukker tilbage til sin holding position .

gode råd og advarsler


 • Lokale brandvæsenet kan få en maskine på stedet , der kan genskabe presset fra en brandslukker , og de vil ofte gøre det gratis .
 • Private virksomheder, der vil inspicere og servicere ildslukker til et gebyr , eller måske gratis , kan findes online eller i den lokale . telefonbogen
 • Forsøg ikke at åbne brandslukker på nogen måde at tjekke ind , husk at indholdet er under pres , og åbning af beholderen kan forårsage skade på dig selv og andre, samt bryde ildslukker sig selv.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.