hvordan man laver en hjemmelavet vandfiltrering system, der vil filtrere mudret vand

Hvis du er ude camping eller har problemer med din vandforsyning er mudret , kan du oprette en hjemmelavet vandfiltrering system, der vil fjerne partikler i vandet. Hvis du har midlerne til at købe en ordentlig filtreringssystem , så skal du , fordi det vil også fjerne bakterier , som kan gøre dig syg . En hjemmelavet system vil fjerne mudder , men mikroorganismerne kan smutte gennem
en
Find to containere . . Du er nødt til at finde to store plastflasker . Man vil blive brugt til at filtrere vandet og den anden vil blive brugt til at fange den filtrerede vand . Klip enden af en flaske , så den brede ende er åben , det er her sandet vil gå i. anden flaske er ikke skåret på nogen måde , da det vil fange filtreret vand.
2 .

Fyld skæres flasken med sand og grus . Det kan synes ulogisk , men du kan bruge sand til at fjerne sand , snavs og andre partikler fra mudret vand . Lagt omkring to inches af småsten i bunden af snittet flaske som en prop for at holde sandet falder ud af flasken , når du tilføjer vandet . Derefter udfylde flasken med sand .

3 .
Pass vand gennem filteret . Saml op mudret vand og begynde det hældes i snit flasken fyldt med sand . Sandet vil fange partikler i vandet og langsomt drypper ud af den åbne lille ende af udskæringen flasken . Placere den anden flasken under cut flasken for at fange vand, som det drypper ud . Du kan gentage processen flere gange for at sørge for så mange af de partikler ud af vandet .
4 .
Kog vand . Mens vandet kan forekomme klar, kan mikroskopiske organismer ikke ses med det blotte øje . Kogende vand i 10 minutter vil dræbe organismer og gør vandet sikkert for drikkevand , i henhold til University of Missouri Extension .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.