hvordan man opbygger grønne produkter

"Grøn " og " Building Green " refererer til de positive virkninger , at visse produkter , byggeri strategier , bygningsdesign , landskabspleje og vedligeholdelse teknikker har på mennesker og miljø .
Miljøvenlig grønt byggeri og grønne produkter beskytter vores miljømæssige ressourcer og skabe et sundere miljø for vores planet Jorden . De forbedre luftkvaliteten , fjerne giftige kemikalier og skabe sundere hjem og forretningsmiljøer . Og ideelt set ved hjælp af grønne produkter og grønne bygning skaber omkostningseffektive energibesparelser så godt.
Building grønne , ved hjælp af produkter, som er naturlige , bæredygtig og ikke-giftige materialer og kombinere dem med byggeri strategier og design, der er energieffektive og vedvarende

Du skal bruge: .
vedvarende bygning materialer .
komponenter , der reducerer miljøpåvirkningen.
lokalt dyrkede byggematerialer .
lokalt fremstillede komponenter .

ugiftige byggematerialer .


1 .
Overvej , om materialerne er fra en fornyelig ressource samt for deres holdbarhed og ydeevne . Anvende produkter fremstillet af holdbare naturlige materialer , der er fra vedvarende ressourcer som kork , bambus , ler , . kobber , naturlige linoleum , natursten og massivt træ .
2

overveje de miljømæssige konsekvenser af produktets funktion og anvendelse komponenter , som reducerer miljøbelastningen , der omfatter : . solenergi batterier , vindmøller , energi-effektive apparater og belysning , strålende i gulvvarme , isoleret vindue belægninger , regn tønder , bomuld isolering og ovenlys
3 .
Vælg grønt produkt materialer, balance påvirkninger fra produktion og transport . Naturmaterialer og energi-effektive produkter , der skal transporteres over lange afstande har en mere negativ indvirkning på miljøet end lokalt dyrkede byggematerialer og lokalt fremstillede komponenter .
4 .
Brug produkter, der ikke indeholde forurenende stoffer, og bidrager til et sikkert og sundt indeklima . Find ud af, hvilke kemiske stoffer, som lim, maling , grundere , sealere , pletter , olie og polyurethan finish indeholde . Brug kun de , der ikke er giftige og uden opløsningsmidler .

5 .
Brug materialer , der reducerer miljøbelastningen under opførelse , renovering eller nedrivning , såsom formaldehyd-baserede sealere for træprodukter og gulvtæpper .
6 .
Byg grønne produkter i en måde , der har gode virkninger på menneskers sundhed og miljøet både under og efter fremstilling og installation .

gode råd og advarsler • Der er føderale og statslige skattefradrag for energi-effektive bygninger og hjem og kontor forbedringer .
 • Der er føderale og nogle statslige rabatter til rådighed til køb af energieffektive apparater .
 • Recycled og reddede materialer er til tider mærket " grøn ", men de indeholder ofte plast , så imake sikker indholdet er ugiftige .
 • " Natural " og " organisk " er ikke samme som " ikke-giftig ". Hvis du har børn og kæledyr sørg for at " grønne " maling og rengøring leverancer er også børne- og kæledyr sikkert .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.