hvorfor forberedelse er afgørende i forvaltningen katastrofe

Det er en beklagelig kendsgerning, at katastrofer regelmæssigt rundt om i verden . Disse katastrofer er både naturlige og menneskeskabte katastrofer og omfatter alt fra olieudslip til tsunamier . Forberedelser til disse katastrofer er antallet én ting folk kan gøre for at håndtere de katastrofer, « virkninger . Dette bliver tydeligt med en undersøgelse af, hvordan præparatet påvirker dem, der er involveret i ulykker , og de muligheder, præparat, skal

Response


Når du forbereder godt for en katastrofe , kan du sikre, at du vil have de nødvendige ressourcer og redskaber til at reagere på , hvad der sker . For eksempel kan en skole foretage en bombetrussel evakuering , hvis en skole ved præcis, hvor mange busser der er brug for transport studerende væk fra skolen . Uden denne evne til at reagere . dine chancer for at holde folk roligt , organiseret og sikkert falde

Stabilitet og Opgave


Katastrofeberedskab planer fortælle folk, hvad de skal gøre i en given nødsituation . Dette bidrager til den følelsesmæssige og mentale stabilitet af mennesker under en krise . For eksempel en person , hvis har ansvaret for at administrere mad og vand , så denne person kan koncentrere sig om denne opgave i stedet for den faktiske katastrofen . Omvendt kan de mennesker, der får de mad og vand føle sig bedre , fordi de ved hjælp er på vej. Således er en gruppe undgår panik , holde katastrofen fra tilsyneladende endnu værre .

Risiko Identifikation


En del af katastrofehåndtering er anerkendelse af risikoniveau for de enkelte katastrofe . Når du identificere de katastrofer , som du er mest udsat , så du kan bruge mere tid på at forberede for disse katastrofer . Forberedelse på denne måde er en langt bedre måde at håndtere katastrofen , fordi folk er mindre tilbøjelige til at behandle katastrofeplaner du formulere som " endnu en protokol , " og fordi du undgå at strække din beredskabsressourcer for tynd over et uforholdsmæssigt stort antal planer . For at kunne planlægge på grundlag af katastrofer risikovurdering , dog skal du være villig til at gøre forskning, som vil bakke op din risiko påstande .

efter katastrofer


"Small Business Administration ( SBA ) rapporterer, at en ud af fire virksomheder , der oplever en katastrofe , vil ikke genåbne dørene . Det betyder, forbereder sig på en katastrofe involverer mere end bare at kigge på katastrofen selv. Det indebærer også at formulere en plan for efter katastrofen rammer . For eksempel, hvis den administrerende direktør ikke er i stand til at udføre sit hverv , der nogen klar til at tage den administrerende direktør pligter ? Katastrofehåndtering har således til at omfatte både kort og lang sigt forberedelse mål .

Samarbejde

Som Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) påpeger , betyder katastrofeberedskab ikke ensbetydende med, at en person har til at påtage sig alle de ansvaret for at håndtere en katastrofe . Faktisk er katastrofer bedre styrede , hvis beredskabsplaner etablere et samarbejde indsatsen mellem forskellige individer eller organisationer . Hvis en person eller en gruppe forbereder katastrofe ja, så disse grupper vil alle arbejde sammen om at administrere separate dele af den katastrofe , så katastrofen som helhed er kontrolleret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.