internationale sikkerheds tegn

Der er mange forskellige typer af sikkerhed skilte rundt omkring i verden . Disse tegn er designet til at hjælpe med at gøre samfundet og de besøgende opmærksomme på eventuelle farer eller sundhedsmæssige farer i et givet område . Nogle internationale sikkerhed skilte anvendes til kørsel , gift , elektriske strømme , forsigtighed skilte og fodgængere signaler . Mange af disse tegn er primært billeder og illustrationer til at sikre , at de fleste mennesker er muligt klart kan fortolke tegnet uden at være kyndige i et fremmed sprog .

Hard Hat Område


Tegnet for en hård hat opførelse område har tekst til advare læsere og en illustration af et menneske hoved med en hjelm på for dem , der ikke kan forstå ordlyden af tegnet . Dette tegn hjælper besøgende og arbejdstagere til at huske at bære deres personlige sikkerhedsudstyr-i dette tilfælde en beskyttende hat-når et område , hvor disse tegn er udstationeret .

El /Lightening Hazard


Dette skilt illustrerer en mulig elektrisk eller lynnedslag fare forude . Disse tegn anvendes i områder med høj spænding såvel som områder, hvor der kan være ukontrolleret energi brister , såsom lynnedslag , der kan være ekstremt farligt . Mens tegnet har ingen tekst , dens illustration er i genkendelige form af et lyn peget på jorden for at angive de mulige elektrisk stød. Disse tegn er normalt i områder såsom byggeri zoner , der ikke er åbne for offentligheden , og tjene som en advarsel til alle, ind i et område .

Fodgænger fodgængerovergang


fodgængerfelter er fælles for hele verden , og vil meget ofte har et tegn advarsel bilister muligheden for fodgængere i gaden . Dette tegn ikke kun advarsler bilister af fodgængerovergang , men også rådgiver fodgængere i områder, hvor det er sikkert at juridisk krydse gaden . Overholdelse af disse tegn som enten en bilist eller fodgænger kan bidrage til at mindske chancerne for en trafikulykke og forhindrer trafikforseelse bøder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.