jordskælvet sikkerhed checkliste

Du skal bruge:
Saks
. Klud.
Varmt vand .
Sæbe.
Gummihandsker .
Plastikposer .

Jordskælv er en skræmmende realitet , når man bor på eller i nærheden af et kendt fejl zone . De kan ramme uden varsel og-som det ses i den katastrofale , verdensomspændende jordskælv af 2010-forårsage katastrofale skader på liv og ejendom .

Når en væsentlig quake strejker , i det mindste , vil du sandsynligvis være uden elektricitet , og i et worst-case scenario , kan du blive liggende under murbrokker , sårede og uden adgang til mad og vand . Vide, hvad de skal gøre, når et jordskælv rammer , der nødforsyninger på hånden , plus at tage forholdsregler for at sikre dit hjem er alle afgørende for at overleve et jordskælv .

Quake Kit


Hold katastrofe leverancer på hånden . Fyld en stor , ren , lukbare skraldespand eller plast footlocker med nødforsyninger til at have på hånden efter et jordskælv rammer .

Sæt den i garagen eller i en kølig skab og holde det op fra jorden . Udfylde den i lag , med de mest essentielle ting du skal bruge på toppen som batterier , lommelygter , førstehjælp kit og bærbar radio . I det midterste lag , placere ikke- fordærvelige fødevarer , vand , instant fødevarer , dåseåbner , pet food og vandrensning tabletter . Sørg for at du dato alle leverancer med en permanent markør . I bunden af skraldespanden , sted tæpper , presenninger , tunge sko , ekstra tøj , toiletpapir , heavy -duty plasticposer , sæbe , tandpasta og personlig pleje produkter . Glem ikke briller og receptpligtig medicin . Hold en ekstra nødsituation kit tilgængelige : Det skal være batterier , brandslukker , telt og sovepose , hjelm og arbejdshandsker , værktøjer som hammer , koben og reb . Holde kontanter på hånd er også tilrådeligt , som pengeautomater og banker vil være uden elektricitet eller endda ødelagt efter en katastrofal jordskælv .

Hjem Sikkerhed


Tjek dit hjem for de farer og elementer , der kan falde i en quake .

Fastgør store vægtæpper i væg pigge . Vedhæft kabinetter og bogreoler ind pigge i væggen . Placere tunge ting på nederste hylder . Opbevar glas elementer på det nederste niveau af frysere , og vedhæft børnesikrede eller jordskælv låse på skabslåger . Fjern store spejle og tunge ting fra oven din seng og sofa . Brasen lamper i loftet . Kontroller og udskifte defekte el- ledninger . Strop din vandvarmer på væggen stutterier og bolt den til gulvet . Hold en cutoff skruenøgle tapede til din gasmåler , så du kan lukke den ud . Opbevar brændbare produkter i lukkede kabinetter med låse i garagen , så de kan ikke spilde og eksplodere .

Safe Spots


på forhånd vide, hvor i dit hjem for at trække sig tilbage til for sikkerheden . Identificer robust tabeller og tunge skriveborde , der vil give dig beskyttelse mod smuldre omgivelser og nedfaldende genstande . Holde sig væk fra store vinduer eller spejle , eller tunge , høje møbler , der kan vælte . Hvis du ikke har noget at skjule sig under , Crouch tæt på en indervæg .

Må ikke køre udenfor. Hvis udenfor , når jordskælvet rammer , hurtigt bevæge sig væk fra elmaster , gasledninger , og overføringer .

Emergency Kontakt Plan


Udvikle en familie varslings- plan , så hver af jer vil vide , hvor de andre er , og hvordan genforene i tilfælde af et jordskælv . Brug en out-of-state kontakt som det punkt person . Langdistanceopkald er lettere at foretage efter et jordskælv , som lokale telefonlinjer kan være tilstoppet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.