klassificering og mærkning af borsyre

Borsyre er klassificeret som et reproduktionstoksisk kategori -2 kemiske og er mærket som en R60 og R61 stof , fordi det kan forårsage skader på mennesker fostre samt årsag fertilitetsproblemer , når en person er udsat for det over en længere periode . Visse love regulerer håndtering og pakning af reproduktionstoksisk kategori -2 kemikalier , især borsyre . Når du bruger borsyre , bære beskyttelsesdragt for at forhindre eventuelle skader , der måtte være forårsaget af eksponering

Kilder borsyre


Borsyre er en svag syre , som forekommer naturligt i gejsere og mineraler , der findes i områder, der vides for hyppige og regelmæssige vulkanske aktiviteter . Den nyere den vulkanske aktivitet , jo højere borsyre indhold i området . Borsyre findes også naturligt i forskellige former for frugter og planter , samt i havvand , men kun i små koncentrationer . Borsyre fremstilles kunstigt gennem interaktion mellem saltsyre på borax .

Anvendelse af borsyre


Borsyre absorberer lavfrekvent støj i havvand . Når det bruges på frugt og planter , det virker som en vækst stimulator og øger anlæggets størrelse og kvaliteten af frugten. Borsyre ikke forekommer naturligt i mennesker , men når det bruges med en lotion eller creme , det virker som en antiseptisk lotion til behandling af mindre forbrændinger , rifter eller hudafskrabninger . Det bruges også som tilsætningsstof i øjenskyllestation løsninger , men skal fortyndes betydeligt

skadelige virkninger af borsyre


Borsyre er generelt ikke skadelig for mennesker eller dyr, når de bruges eksternt . Ifølge Medline Plus , er borsyre en farlig gift . Det kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige komplikationer , når en person indtager borsyre i rigelige mængder . Kroniske sygdomme , herunder problemer med hjertet , nyrer fungerer dårligt eller nyresvigt , der opstår, når folk gentagne gange udsat for borsyre enten ved indånding eller indtagelse . Men , borsyre har ingen kræftfremkaldende effekter , i henhold til American Journal of Applied Science .

Brug borsyre til bekæmpelse af insekter


På trods af de problemer plager sikkerhed borsyre , er det stadig anses for sikkert at være anvendes som et insekticid i husholdninger . Borsyre påvirker insekter som lus , tæger og kakerlakker , som påvirker deres stofskifte og spise gennem deres exo-skeletter . Selv om det er klassificeret som et giftigt kemikalie , er borsyre udbredt simpelthen fordi det er meget mere giftig for insekter end for mennesker .

industrielle anvendelser af borsyre

Borsyre anvendes primært i højere koncentrationer og styrker i industrielle applikationer i atomkraftværker . Borsyre stænger anvendes som moderatorer , som fælde subatomare partikler til regulering af fission i reaktoren . De anvendes i den højeste koncentration til at gemme brugte brændselsstave til at forhindre en ukontrolleret fission reaktion . Borsyre bruges også til at gøre glasfiber og glas til LCD -TV , samt i fyrværkeri.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.