kommercielle køkken fødevaresikkerhed

Ifølge en januar rapport for 2008 fra Center for Science in the Public Interest , fødevaresikkerhed overtrædelser såsom dårlig medarbejder hygiejne , forkert mad og holde temperaturer og dårlig madlavning overflade sanitet er blandt de største risici for Diners ' sikkerhed . Selv om fødevaresikkerhed kan variere fra én tilstand til en anden , der er visse fødevarer tilberedning og opbevaring praksis , der er universelt accepteret til gode kommercielle køkken fødevaresikkerhed

sikker håndtering


Vask er den mest vitale del af sikker håndtering af fødevarer , især når det kommer til fødevarer, der vil blive serveret rå . Frugt , grøntsager og andre rå fødevarer bør vaskes grundigt for at fjerne bakteriekontaminering på overfladen . Disse fødevarer bør udarbejdes på et andet underlag end råt kød for at undgå krydskontaminering så godt.

Madlavning og Holding


Ud over madlavning fødevarer, indtil de har nået den rette indre temperatur , omkring 165 grader Fahrenheit , Restauranten arbejdstagere skal også holde maden på den korrekte bedriften temperaturen for at forhindre fødevarebårne sygdomme . Visse bakterier kan vokse i kogte fødevarer, der ikke holdes på det rigtige temperaturer . Clostridium , for eksempel , fortsat kan at formere ved temperaturer op til 120 grader Fahrenheit , så CSPI anbefaler bedrift temperaturer over 135 .

opbevaring af fødevarer


Mad tjenesteydere skal være udstyret til at køle sidesten fødevarer for at sikre tilstrækkelig hæmning af bakterier . Generelle retningslinjer opfordre til fødevarer, der skal nedkøles til 70 grader Fahrenheit inden for to timer, og derefter til 41 grader Fahrenheit inden omkring fire timer at stoppe bakterievækst . Mad temperaturer var blandt de sværeste at overholde , i henhold til CSPI , 65 procent af de restauranter undersøgt for sin 2008 sikkerhedsrapport undladt at opfylde organisationens mad kode standarder

Sanitet


Bakterier og patogener har et nummer. af ruter i vores mad : kontaminerede madlavning overflader , medarbejdernes hænder , beskidte redskaber og grydelapper er blot nogle af de steder , hvor forureningen kan indtaste mad . Medarbejdere kan reducere risikoen ved at tage forholdsregler som vask hænder hyppigt og grundigt , sanitizing alt arbejde overflader i starten af hvert skift , og når der skiftes fra en fødevare til en anden , forberede rå grøntsager og kød i adskilte områder , og efter andre sanitet retningslinjer , der er skitseret i lokal mad ordinancer .

Inspektion Forberedelse

Mock inspektioner eller selvinspektioner forberede medarbejderne til den ægte vare og fastholde medarbejdere på vagt om potentielle krænkelser og fødevaresikkerhed risici . For at få mest muligt ud af en praksis køre , udføre en uanmeldt inspektion ved hjælp af lokale inspektionen balancen som en guide. Korrekt krænkelser straks som du finder dem , og gå over resultaterne af din undersøgelse med alle medarbejdere . Bruge de erfaringer som et pædagogisk redskab til at påpege svagheder og ros styrker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.