malathion effekter på et foster

Malathion er et velkendt pesticid , som er giftigt og kan være ekstremt farligt , hvis optages i kroppen . Absorption sker typisk, når folk spiser forurenet mad eller spille på græs eller på jorden , hvor de kemiske er for nylig blevet sprøjtet . Fosteret er faktisk beskyttet mod de fleste effekter af malathion i let doser , når det optages i kroppen af moderen , men det pesticid bør stadig kan undgås . Hos mennesker kan det medføre fordøjelses -og nervesystem problemer

brug og virkninger


Malathion er et meget anvendt pesticid , der kan sprøjtes på jord og planter til at dræbe insekter i afgrøder , producere varebeholdninger , og hjem eller haver . Selv om det aldrig bør anvendes inde , er malathion anbefales til brug uden for hjemmet for at beskytte omkringliggende områder fra invaderende insekter . Mest malathion nedbrydes i løbet af adskillige uger . Hvis vokset fag indtage en stor mængde af de kemiske , vil det forstyrre nervesystemet og forårsage åndedrætsbesvær , kvalme og hovedpine . Høje doser vil lukke nervesystemet , hvilket fører til bevidstløshed , vejrtrækningsproblemer, og i sidste ende død , når hjernen ikke længere kan kontrollere ufrivillig aktivitet , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) .

Overdragelse


Malathion er overført til et foster , når en mor indtager den kemiske . Fosteret ikke absorbere malathion direkte , men dens nedbryde produkterne kommer ind i det som det absorberer næringsstoffer fra moderen . Mødre kan absorbere de kemiske gennem deres hud , hvis de kommer i kontakt med det , gennem den luft, de indånder , hvis det for nylig er blevet sprøjtet , eller via fødevarer , de spiser , der er blevet blandet med malathion . Malathion kan også indføres i nyfødte gennem en mors mælk , hvis moderen har absorberet den .

Mutation


I store mængder , er malathion vist sig at forårsage visse udviklingsproblemerne i leveren og hjernen i det menneskelige foster , specielt påvirker glutathion cyklus og antioxidant forsvarssystem . Disse systemer hjælper neutralisere giftige biprodukter , som cellerne producerer og holde kroppen sund , da den skiller sig af med affald . Jo tidligere i udviklingen , at malathion når fosteret , jo mere kan ændre disse systemer , hvilket fører til svaghed og død . Dette kan ske med malathion koncentrationer på 250 ppm eller 250 malathion partikler per million af partikler af luft , vand eller andre stoffer , hedder PubMed. gov .

Cancer


Der er nogle bekymre sig , at stærke pesticider som malathion kan øge sandsynligheden for kræft i organismer , der absorberer det , herunder menneskelige fostre , men ingen undersøgelse har bekræftet dette . Mens malathion er årsag til flere sundhedsmæssige fejl , har ingen undersøgelser forbundet virkning for enhver form for tumor . Kræft og tumor undersøgelser har kun været udført på rotter , men de doser var mange gange , at ethvert menneske mødre er sandsynligt, at modtage og viste ingen tegn på kræftfremkaldende effekter over to år . Ekstremt høje doser , har mere end 40 gange , hvad mennesker er tilbøjelige til nogensinde modtage førte til leverkræft i nogle af de rotter testet , ifølge Drugs. com .

Fødselsdefekter

På trods af den toksicitet af malathion , der er ingen tegn på , at den normale eksponering for malathion årsager enhver form for fødselsdefekter eller udviklingsmæssige mangler , når fosteret er født . Det eneste tegn på udviklingsmæssige virkninger er antioxidant system problemer , der kan udvikle sig i livmoderen , men dette er kun med de beløb høj nok til at gøre moderen syg . Test på mennesker fostre har været overbevisende , hedder det i CDC , men dyreforsøg har vist, at andre fødselsdefekter er sjældne og ikke opstå, hvis malathion anvendes korrekt .

Beskyttelse

Familier bør holde sig væk fra parker og pladser , hvor malathion er for nylig blevet sprøjtet , da det tager flere dage til et par uger for den pesticid til naturligt bryde ned. Malathion kan ofte kendetegnet ved sin unikke , bitre lugt , som kan hjælpe forældre identificere , hvor sprøjtning kan have for nylig fundet sted. Byer kan også lægge op advarselssignaler , som kan advare familier . Brugerne bør bære beskyttende tøj, når de anvender malathion , og familier bør altid vaske alle frugter og grøntsager, før de spiser dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.