miljøforurening & metabolisk syndrom

Ifølge den Collaborative om sundhed og miljø , påvirker metaboliske syndrom så meget som en tredjedel af USA's befolkning . Selv om dårlige kost-og livsstilsvaner bidrage til udviklingen af dette syndrom , kan miljøforurening også øve en ukendt indflydelse på , hvordan kroppen fungerer

metaboliske syndrom


Metabolisk syndrom repræsenterer den akkumulerede virkninger af visse fysiske egenskaber på kropslige funktioner . Blod-fedtstofskiftet , body- fedt nøgletal og glukosemetabolismen udgør centrale elementer , der skaber en metabolisk syndrom i kroppen , i henhold til Collaborative om sundhed og miljø . I realiteten , hvor kroppen metaboliske processer fejl på det punkt tilstande som diabetes , hjerte-kar- sygdomme og fedme begynder at udvikle sig. Faktorer som vides at påvirke stofskiftet funktioner omfatter kost og livsstil , men kan miljømæssige faktorer også spiller en rolle i at ændre kroppens normale stofskifte .

miljøforurening


Hver af kroppens stofskifte funktioner følger visse kemiske veje at arbejdet med at konvertere mad og ilt til danner kroppen kan bruge . Eksponering for forurenende stoffer kan muligvis virke forstyrrende , hvordan kroppens kemiske veje arbejde , i henhold til Collaborative om sundhed og miljø . Miljøforurening vises som kemikalier og gasser i atmosfæren , emballage til fødevarer , plastic og pesticider , efter University of California i Irvine . En af de mest udbredte effekter forbundet med disse materialer er deres evne til at ændre fedtstofskiftet , som kan bidrage til fedme . Som en følge heraf blev udtrykket " obesogen " opfundet for at identificere disse miljøfaktorer .

Effects


Som i Anden Verdenskrig , ændringer inden fødevareforsyning processer , livsstil rutiner og giftige kemiske eksponeringer skabte begyndelsen af, hvad der er kendt som den vestlige Disease Cluster i USA , ifølge University of California i Irvine . Sygdomme som diabetes , fedme og hjertesygdomme dukket op som indbyrdes forbundne udviklinger , der stammede fra metaboliske ubalancer . Selv om kost og livsstilsvaner berøve kroppen af nødvendige materialer og aktiviteter , kan miljø- stoffer påvirker kroppen på celleniveau ved at ændre den biokemiske veje er ansvarlige for metaboliseringen processer , ifølge Medical News Today.

Potentielle


Et nationalt studier foretaget i 2002 af Centers for Disease Control Forebyggelse undersøgt virkningerne af persistente organiske miljøgifte ( POP ) på en persons sandsynlighed for at udvikle diabetes og metabolisk syndrom . Resultaterne fra undersøgelsen var baseret på blodprøver taget fra 2. 016 voksne deltagere i henhold til Collaborative om sundhed og miljø . Personer, som havde høje niveauer af POP'er viste også en øget risiko for at udvikle diabetes og metabolisk syndrom . I nogle tilfælde var stigningen 38 gange større end i dem, der havde lavt indhold af POP . Persistente organiske miljøgifte er kemiske forbindelser , som modstår naturlig nedbrydning processer . De vises i forarbejdning af fødevarer procedurer og anvendes til fremstilling af køleskabe , computere og flammehæmmere .

Forebyggelse /Solution

Som kost og aktivitetsniveau spiller en væsentlig rolle i udviklingen af metabolisk syndrom , visse kost-og livsstilsændringer kan også bidrage til at mindske virkningerne af miljøforurening på kroppens stofskifte . Ifølge Medical News dag , giver sunde fødevarer som frugt , fuldkorn , fisk og grøntsager kroppen med de næringsstoffer er nødvendige for at skylle ud skadelige stoffer som følge af miljøforurening . Regelmæssig motion fremmer også en konstant regenerering af celler og væv og fremmer effektiv metaboliske processer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.