minesikkerhed regler

Miners arbejde i et af de mest potentielt farlige arbejdssituationer i verden . De er forpligtet til at arbejde dybt i jorden i områder, der ikke godt ventileret , indeholder potentielt farlige kemikalier og er også tilbøjelige til at bryde sammen på grund af strukturelle svagheder . Disse arbejdstagere skal være opmærksomme på deres omgivelser og overholde enkle , men vigtige sikkerhedsforskrifter til enhver tid for at undgå potentielle farer som skade , indånding af ætsende kemikalier eller strukturelle skader på mineskakt .

Brug altid lys og lygter


Mens nogle miner vil have begrænset elektrisk lys hele mineskakt , er der stadig mange områder , der er for mørkt til at arbejde i. Miners bør foretage en lommelygte og bære en forlygte på alle tidspunkter mens der i minen . Før de påbegynder arbejde , skal hver arbejdstager kontrollere funktionaliteten af hans lys og bør søge hjælp , hvis hans lys skulle funktionsfejl , mens han arbejder . Det er en god idé, at de minearbejder at bære ekstra batterier til lys hvis det er muligt i løbet af hans skift til at reducere tiden går tabt i tilfælde af en lys funktionsfejl .

Sikkerhedsbeklædning


På grund af de farlige situationer , som minearbejdere ansigt , mens du arbejder , er det meget vigtigt, at de bærer beskyttelsesudstyr på alle tidspunkter. Dette kan omfatte stål-tå støvler til beskyttelse af fødderne fra faldende genstande , handsker og en hjelm . Minearbejdere ønsker måske også at bære en ansigtsmaske at hjælpe med at forhindre indånding af ætsende kemikalier , som kan medføre åndedrætsbesvær og sygdomme som f. eks sort lunge . Minearbejdere skal hele tiden bevare deres beskyttelsesudstyr og erstatte enhver form for arbejde eller brudt emner til straks at hjælpe med at forhindre skade .

bo tæt Ventilations skafter


Miner er berygtet for at have dårlig ventilationsanlæg for arbejdstagere, der er forpligtet til at arbejde under jorden . Minearbejdere skal forsøge at holde sig så tæt som muligt på ventilationsskakter for at sikre , at de får nok ilt , mens de arbejder . Dette også skærer ned på mulighederne for en minearbejder inhalering ætsende kemikalier eller andre stoffer . Hvis en ventilation aksel ikke er tilgængelig i nærheden af minearbejder arbejde station , bør han bære en ansigtsmaske eller har ilt på hånden i tilfælde af en nødsituation .

Company Ansvar


Minedrift selskaber er juridisk ansvarlig for at gøre alt for at sikre sikkerheden for deres ansatte . Den føderale regering kræver , at mineselskaberne giver et stipendium til arbejdstagere til at hjælpe sørge for sikkerhedsudstyr til arbejdstagere, såsom stål-tå støvler . Virksomhederne er også ansvarlig for at give arbejdstagere med uddannelse inden for sikkerhed og sikre, at alle medarbejdere følger sikkerhedsregler mens de er på ejendommen . Arbejdstagere, der udøver usikre praksis mens de er på jobbet kan være underlagt disciplinære sanktioner eller afskedigelse af mineselskabet . Mineselskaber er forpligtet til at videregive statslige og føderale sikkerhedsinspektioner og han skal redegøre for hver arbejdsrelaterede skade forvoldt på deres ejendom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.