misbrug af Morning Glory frø

Planter og frø kan købe lovligt næsten overalt . Blomst frø er tilgængelige i havecentre . Uanset alder , kan enhver gå ind og købe havefrø . Folk kan frit gøre, hvad de vil med sådanne frø . Der er frø og blade , der er meget potent, dog , og nogle har hallucinogene egenskaber

Morning Glory Seeds


Der er ingen Federal Drug Agency restriktioner på Morning Glory frø i USA. At smuthul skaber stofmisbrug muligheder --- især blandt teenagere , der søger narkotika gys .

Ifølge hjemmesiden ebasedprevention. org , brune frø af flere sorter af Morning Glory indeholder en naturlig tryptamin kaldet Lysergsyre amid , eller LSA . Artiklen hævder , at LSA ligner LSD , det hallucinogene stof populær i 1960'erne .

A Dangerous Psychedelic Experience


Ifølge hjemmesiden , LSA fungerer som en psykedelisk eller hallucinogen til brugerne . Artiklen tilføjer , at LSA skaber ændring i sindet , selvom det anses for kun 5 procent til 10 procent så farlig som LSD .

Hjemmesiden bemærker , at brugen af frøene producere en lsd-lignende oplevelse på omkring seks til 10 timer , når frøene tages oralt . Alkaloider , der indeholder plante-baserede kvælstof er også udvindes af frø til indtagelse , ifølge hjemmesiden , som tilføjer , at en te løgnehistorie bruges af andre, der slibe frøene til dette formål .

Teens , Morning Glory opskrifter , og Internet


I Canada , hjemmesiden mapinc. org siger , teenagere er følgende årtier gamle opskrifter til at gøre te og andre hallucinogene cocktails . Artiklen siger , at to arter af Morning Glory " himmelske Blue " og " Pearly Gates " er favoritter til cocktail-beslutningstagere .

Forhandlere af Morning Glory frø i Canada er at begrænse deres salg af frø til teenagere , ifølge hjemmesiden . Artiklen rapporterer, at teenagere er frygtløs i at fortælle de handlende , hvad de planlægger at gøre med frø .

Hjemmesiden oplyser, at Morning Glory blomsterfrø opskrifter er skudt på internettet , tilføjer , at områderne og diskussionsgrupper på Internet detaljer, hvordan at blande jorden op frø med alkohol eller med over -the-counter motion-sygdom narkotika .

Morning Glory Seeds : en ældgammel stofmisbrug


Den Oklahoma Bureau af narkotika og farlige stoffer , siger Morning Glory frø 'nuværende anvendelse til hallucinogene virkning er først flere år gammel . Dog artiklen hævder at der er bevis for, at anvendelsen af frø som hallucinogener kan spores hundreder af år tilbage til en tid, hvor de blev brugt i vid udstrækning af mexicanske indianere .

Præsidiet , at faren for alle hallucinogener , herunder Morning Glory frø , er , at virkninger på sind og krop ikke er fuldt kendskab til lægevidenskaben.

Type af hallucinogene Morning Glory Seeds

Præsidiet beskriver hallucinogene Morning Glory frø som trekantet form og adskiller sig derved fra den runde og ikke-hallucinogene Morning Glory frø . Artiklen fastslår, at frøene kan tilberedes som te og udtræk derefter gjort for at opnå den ønskede hallucinogene virkning . Brugerne skal også tygge frø, ifølge hjemmesiden . Opkastning , svimmelhed og diarré kan ledsage brugen af frø , ifølge præsidiet .

ikke-statslige afskrækkende virkning

Seed producenter gør deres del for at forhindre misbrug af Morning Glory frø . Ifølge ebasedprevention. org har nogle handelsfrø producenter tyet til behandling Morning Glory frø med et kemikalie, som ikke kan vaskes af . Artiklen fastslår, at dette kemiske stof forårsager opkastning , kvalme og mavesmerter . Frøene er også undertiden behandles med methyl-kviksølv for at forhindre fordærvelse , artiklen siger .

Hjemmesiden har kritiseret den afskrækkende indsats , som påstår, at de kemikalier , der er beregnet til at blive en afskrækkende er giftige og kan forårsage skade til leveren , hjerne og nervesystemet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.